• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

moje siostrzyczki :)

maciekk

Nowy
Auto
156 2.5V6 i 147 1.6 Ts
obydwie to 156-tki i obydwie mozna powiedziec blizniaczki :) bo urodzone w 98 roku.obie to 2.5 V6 24V z czego jestem bardzo dumny (chociaz szkoda ze nie GTA ale napewno kiedys bedzie )jedna kupiona w niemczech a druga w austrii czarna ma czarna skore momo felgi 17 karbonowa konsole srodkowa kierownica tez wskorce czarne zegary naglosnienie bose obnizone zawieszenie i jest to sportpack pelna geba :) a druga ktora mam dluzej niestety nie ma skorki i nie jest to sportpack ale ma felgi 16-tki przedni zderzak z firmy autods i tak ja kocham :D a z obu jestem zadowolony i sieje wokol siebie chorobe alfaholizmu :) plany na przyszlosc dotycza tylko czrnuli ze wzgledow wiadomych druga pewnie pojdzie na sprzedaz bo ogarnac dwa takie potworki jednym portwelem jest ciezko chociaz moja druga polowka tez sie zarazila inie bardzo chce zeby sie pozbywac jednej sztuki :) pozdrawiam

Załączniki

• DSCF1286 (Medium).jpg
    DSCF1286 (Medium).jpg
    87.9 KB · Wyświetleń: 1,081
Ostatnia edycja:
z kolegi to dopiero Alfaholik... wręcz podwójny... do potęgi:)
ja poszedłbym juz za ciosem... jedna w tą czy w tamtą... zbieraj na trzecią:)

No bardzo fajne dwie sztuki. Nie wiadomo, która ładniejsza... Faktycznie ogarnąć obie to nie jest łatwo, ale powodzenia :)

z kolegi to dopiero Alfaholik... wręcz podwójny... do potęgi:)
ja poszedłbym juz za ciosem... jedna w tą czy w tamtą... zbieraj na trzecią:)

zbieram zbieram tylko ze ta juz troche wiecej bedzie kosztowac :) ale wtedy napewno jednej bede sie musial pozbyc
:(

nie wiem czy cie dobrze rozumiem przyjacielu ale masz racje ;)

Tylko pogratulować takich potworków :)

witam odswiezam troszke temat bo niestety zostala juz tylko jedna z siostrzyczek :( za to czarna dostala nowiutkie buty na lato w rozmiarze 17 cali od firmy MOMO z oponkami 215/45/17 od vredestein.poprzednie felgi dostala bella 147 kolegi rafcio :)DSCF2050 (Medium).JPGDSCF2051 (Medium).JPGDSCF2052 (Medium).JPG

IMGP1582.jpgDSCF1320.jpgDSCF1323.jpgmaciekk 001.jpgDSCF2104.jpga ze alficzka została troszke znokautowana w biłgoraju to w nagrode dostala przyciemnienie szybek i teraz wyglada intrygujaco :)

Ostatnia edycja:
ciemne szybki zdecydowanie jej służą!! zabieg jak najbardziej na plus :) sam o czymś takim myślę ale jednak obawa przed problemami z miśakami zwycięża póki co:P ale kiedyś się pewnie zdecyduje. masz teraz taka naklejkę alfaholicy.org na drzwiach? bo wygląda to bardzo ciekawie

ps. jaki ten świat mały - poprzednie felgi które sprzedałeś to poszły doo... naszego dobrego kumpla, Rafcia, którego osobiście bardzo dobrze znam i często się widzimy:) tak właśnie przeglądam te poprzednie zdjęcia i mówię sobie - skądś te felgi kojarzę :P

ciemne szybki zdecydowanie jej służą!! zabieg jak najbardziej na plus :) sam o czymś takim myślę ale jednak obawa przed problemami z miśakami zwycięża póki co:P ale kiedyś się pewnie zdecyduje. masz teraz taka naklejkę alfaholicy.org na drzwiach? bo wygląda to bardzo ciekawie

ps. jaki ten świat mały - poprzednie felgi które sprzedałeś to poszły doo... naszego dobrego kumpla, Rafcia, którego osobiście bardzo dobrze znam i często się widzimy:) tak właśnie przeglądam te poprzednie zdjęcia i mówię sobie - skądś te felgi kojarzę :P

no wlasnie tez mi sie wydaje ze jej to sluzy a te naklejeczki ustapily miejsca naklejkom ktore mialem na zlocie :) a odnosnie felg no to wlasnie taki ten swiat maly rafcio bardzo fajny gosc (przez telefon) :) mozesz go pozdrowic no i jak by nie patrzyl to jakas czesc mojego samochodu jest z wami hehe takze jak bedziecie pic zdrowie to wylejcie jeden kieliszek na felge hahaha

Powiedz kolego czy ta druga ALFA jest dużo niższa z przodu z tym zderzakiem niż w standardzie??

Powiedz kolego czy ta druga ALFA jest dużo niższa z przodu z tym zderzakiem niż w standardzie??

na standardowym zawieszeniu nie robi wielkiej roznicy chociaz jest troszke nizsza no i plus to ze normalnie przy tym zderzaku jest jeszcze na samym dole lotka ktora ja zgobilem gdzies na autostradzie :) wic to jest jeszcze jakies 3 cm w dół do tego co widac na fotce

Cały czas się nią rozbijam a niestety zaniedbuję swoją 145 która czeka by przy niej porobić :):). Ale stoi w ciepłym suchym garażu więc chyba nie jest tak źle. Jak ją odwiedzam to odpala bez fochów :):)

na standardowym zawieszeniu nie robi wielkiej roznicy chociaz jest troszke nizsza no i plus to ze normalnie przy tym zderzaku jest jeszcze na samym dole lotka ktora ja zgobilem gdzies na autostradzie :) wic to jest jeszcze jakies 3 cm w dół do tego co widac na fotce

U siebie muszę zmienić zderzak i myślałem nad takim albo GTA i ciągle się waham:) Ale siostrzyczki bardzo ładne:) ja wkrótce przedstawie swoje siostry:)

uuuuu to tez masz dwie lub wiecej na stanie??? :) a ty olaf powiedz mi czemu w opisie masz masz ze 145 była???

Amortyzatory
Powrót