Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zawieszenie bilstein b6, felgi speedline, wydech powerflow z usunietym katalizatorem i tylko jednym tlumikiem na koncu, no i zalozona fabryczna skorzana tapicerka.
śliczny egzemplarz i piękne wnętrze!!!
ja codziennie jadąc do pracy mijam 155-tkę tylko że w czerwonym kolorze i zawsze spoglądam w jej kierunku...
to jest alfa z charakterem!
Jak dopadne cos co nagrywa w przyzwoitej jakosci to nagram. Juz gdzies na forum pisalem, ze jak zalozylem te amortyzatory to czulem jakbym przesiadl sie do nowego samochodu. Roznica kolosalna w porownaniu z seria( pozatym z tylu musialem miec wytluczone, bo opony mialy schodki i nierownomierne zuzycie bieznika). Dosc twardo jest ale nie do przesady. No i sprezyny obnizajace mam, jakies tanie ;P Teraz nie czuje tak bardzo jak kiedys masy silnika z przodu. A na tych flegach jest jeszcze lepiej. Rozporka, grubszy stabilizator i dobre opony i podejrzewam znowu czulbym ze dostalem nowe auto Brat ma 2.016v z krotkim przelozeniem kierownicy (v6 tego nie mialy seryjnie, mozna se przelozyc)i w ostatni weekend jezdzil moja i chwalil zawias, a kiedys narzekal.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.