• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja V6 po zmianach.

wasyl

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
Zawieszenie bilstein b6, felgi speedline, wydech powerflow z usunietym katalizatorem i tylko jednym tlumikiem na koncu, no i zalozona fabryczna skorzana tapicerka.

256.jpg

286.jpg

287.jpg

288.jpg

bardzo ladna jak mozesz to napisz jak ci sie jezdzi na tych b6

śliczny egzemplarz i piękne wnętrze!!!
ja codziennie jadąc do pracy mijam 155-tkę tylko że w czerwonym kolorze i zawsze spoglądam w jej kierunku...
to jest alfa z charakterem!

życzę niczym nie zmąconej przyjemności z jazdy!

Jak dopadne cos co nagrywa w przyzwoitej jakosci to nagram. Juz gdzies na forum pisalem, ze jak zalozylem te amortyzatory to czulem jakbym przesiadl sie do nowego samochodu. Roznica kolosalna w porownaniu z seria( pozatym z tylu musialem miec wytluczone, bo opony mialy schodki i nierownomierne zuzycie bieznika). Dosc twardo jest ale nie do przesady. No i sprezyny obnizajace mam, jakies tanie ;P Teraz nie czuje tak bardzo jak kiedys masy silnika z przodu. A na tych flegach jest jeszcze lepiej. Rozporka, grubszy stabilizator i dobre opony i podejrzewam znowu czulbym ze dostalem nowe auto ;) Brat ma 2.016v z krotkim przelozeniem kierownicy (v6 tego nie mialy seryjnie, mozna se przelozyc)i w ostatni weekend jezdzil moja i chwalil zawias, a kiedys narzekal.

Ostatnia edycja:
Naprawdę pięknie się prezentuje. No i V6, miooodzio.

Gratulacje!

Amortyzatory
Powrót