• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] moja pierwsza alfa :)

Wzór MS Design... A Mariusz ma AutoDS ;) A co do tej 156 to ja zostawiam bez komentarza ważne że właścicielowi się podoba...

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

Wychodzić ma to, ze albo właściciel alfy z depo jest lekko niedowidzący ;) albo Chińczycy robią każdy egzemplarz lampy do 156 jak im sie uda ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No fajna fajna może następny etap to lambo doors pasowały by do tego body kitu. Jak tu na opelku fajnie to wygląda a co dopiero w alfie.
attachment.php

Fajny projekt podoba mi sie.
Samochód siedzi ci dosyć wysoko czyli tak jak trzeba po co rysować sobie ładnie pomalowane dokładki.
A i ogólnie fajny wzór felg jaki to model może wiesz? Pomalować na fajny kolor typu pomarańczowy i by była miazga. Na forum raceis. wyślij zgłoszenie powinni cie przyjąć bez problemu/

Załączniki

• Gran1.jpg
    Gran1.jpg
    62.7 KB · Wyświetleń: 298
Dobry przykład jak za własne pieniądze zepsuc auto.
x2

Gusta gustami, ale kurczę szóstka odmieniona strasznie, nie koniecznie z wyczuciem.
Zdecydowanie przyjemniej by się oglądało na mieście projekt o którym wspomniał drift-r.

Jeszcze napis JTD zamień na DTM ;)

No fajna fajna może następny etap to lambo doors pasowały by do tego body kitu. Jak tu na opelku fajnie to wygląda a co dopiero w alfie.
173626-moja_pierwsza_alfa_-gran1.jpg

Fajny projekt podoba mi sie.
Samochód siedzi ci dosyć wysoko czyli tak jak trzeba po co rysować sobie ładnie pomalowane dokładki.
A i ogólnie fajny wzór felg jaki to model może wiesz? Pomalować na fajny kolor typu pomarańczowy i by była miazga. Na forum raceis. wyślij zgłoszenie powinni cie przyjąć bez problemu/

Ciesze sie ze Ci sie podoba :) felgi to org Alfa ale nie wiem jak sie nazywaja :)
mysle nad pomalowaniem ale nie moge sie zdecydowac na kolor :D
Co do Drzwi to ciekawy pomysl :)
zgłaszać nie bede bo hejty mam gdzies.dodaje foty dla tych, którym sie podoba i tyle...tylu tu "fabrykowiczow" a kazdy cos modyfikuje w swojej belli ale to...hehe :D
pozdro

jak sie podoba taka foteczka mojej belli? :D
spoiler z z klapy zdjety :D

Załączniki

• 11924682_483595455147082_928145312_n.jpg
    11924682_483595455147082_928145312_n.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 50
siema! wie ktos jak zmienic foto profilowe (avatar) belli? :D
nie moge se z tym poradzic pomocy!! :)

Bella dostała dziś nową siatke w zderzak i dokładkę do zderzaczka jak w oryginale CADAMURO :)

Załączniki

• 12064101_488410827998878_274195416_n.jpg
    12064101_488410827998878_274195416_n.jpg
    76.4 KB · Wyświetleń: 26
Amortyzatory
Powrót