[156] moja pierwsza alfa :)

Taśalfa

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000r
MOJA PIERWSZA ALFA 1.9 JTD 156 :) Opinie!

Tak wygląda moja pierwsza 156.czekam na opinie i podpowiedz na jaki kolor malnąć aluski i zaciski? :)

Załączniki

• moja alfa.jpg
    moja alfa.jpg
    223.7 KB · Wyświetleń: 222
  • moja alfa 156.jpg
    moja alfa 156.jpg
    301.5 KB · Wyświetleń: 222
Ostatnia edycja:
Witaj:) do srebrnego to chyba tylko czerwone zaciski. A co fo felg ja bym nie ruszał póki co. Zainwestować kasę w coś z mechaniki bo napewno coś trzeba będzie zrobić:)

hmmm :) z mechanicznego punktu wszystko sprawne :D a mam cuś kaski i wole zainwestowac w belle niz rozwalic na glupoty :D

ja bym założył forumowe ramki, kierunek boczny clear, większe koło i ciut niżej, zdemontował bym ten szpojler, zaciski na czerwono lub w kolor nadwozia i na razie to bym zrobił na początku :)

wezme to pod uwage a powiesz mi gdzie kupie ramki alfaholicy? :D

Esz kurde szybszy byłeś. :D

jestem nowy wybaczcie :)
na mechanice sie nie znam ale kocham alfe :)
ktos moze mi powiedziec co i jakich firm kupic aby obnizyc ciut alfe? :)
w planach malowanie albo kupno nowych felg moze 17 :) obecne 16 :)

jak drogi pozwalają to bym zakładał 18" lepiej wypełnią nadkola

Zawieszenie to Eibach ProKit najlepiej. Na ich stronie znajdziesz komplet za mniej niż 600 zł.

O! Witam kolegę :rolleyes: Bella świetnie się prezentuje i tak jak już wcześniej pisałem czekam na efekt lakierowania felg :P Jeśli chodzi o obniżenie to również polecam Eibach'a, chyba większość obniżonych alf lata na tych springach i jeszcze nie widziałem żeby ktoś narzekał :) Fajnie by było gdybyś napisał coś więcej o samochodzie. Zapraszam do mnie i powodzenia :)

Ostatnia edycja:
Z tego co pamiętam kurier 13 albo 16. Wczoraj przyszły moje rameczki i muszę przyznać że wyglądają dość solidnie :)

DHL 16 zł. Możesz odebrać osobiście w Strzegomiu lub Świdnicy.

hmmm chyba sie skusze na te sprezyny :)
właśnie chętnie bym sprzedał lub zamienił aktualne felgi 16 z oponami KLEBER na jakies 17,18 z oponami lub za 1000 zl :)
sa jacys chetni? :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót