[147] Moja pierwsza Alfa 147 - Łódź

Karol147

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.6
Witam
Po wielu miesiącach marzeń o Alfie Romeo 147 w końcu naszedł ten piękny dzień i spełniłem swoje marzenie wczoraj ;) Alfa kupiona od klubowicza więc jej zdjęcia już tutaj były, ale dodam kilka z nowego miejsca zamieszkania ;) Wielkie podziękowania dla Szczepana za przeprowadzone oględziny i poświęcony czas.
Po zmianie blach na EL oczywiście zamontuję klubowe ramki :)
1.6 105km Distinctive
Pozdrawiam
Karol

P.S Jak widać Alfa ma na razie kiepskie towarzystwo ;)

Załączniki

• DSC00316OB.jpg
    DSC00316OB.jpg
    78.1 KB · Wyświetleń: 244
  • DSC00315OB.jpg
    DSC00315OB.jpg
    107.7 KB · Wyświetleń: 227
  • DSC00320OB.jpg
    DSC00320OB.jpg
    145.2 KB · Wyświetleń: 266
  • DSC00329OB.jpg
    DSC00329OB.jpg
    158.6 KB · Wyświetleń: 261
No w końcu jest temat! Fajna wycieczka, miło było poznać kolego Smith'a. Super gość z Opola, pozdrawiamy!

W przyszłym tygodniu wymiana pakietu startowego i Bella będzie śmigać! :)

(...) miło było poznać kolego Smith'a. Super gość z Opola, pozdrawiamy!
aaa i vice versa :D

Cholera... dziwne uczucie jak się patrzy na swój, a właściwie już nie swój samochód w innym temacie :) Cieszę się, że Alfa trafiła w ręce człowieka po którym widać, że jest entuzjastą marki - no i została w klubie :rolleyes: Mam nadzieję, że będzie sprawowała się jak najlepiej ! temat będę bacznie obserwował ;)

aaa i vice versa :D

Cholera... dziwne uczucie jak się patrzy na swój, a właściwie już nie swój samochód w innym temacie :) Cieszę się, że Alfa trafiła w ręce człowieka po którym widać, że jest entuzjastą marki - no i została w klubie :rolleyes: Mam nadzieję, że będzie sprawowała się jak najlepiej ! temat będę bacznie obserwował ;)

Właśnie się zalogowałem na forum żeby wysłać Ci link tematu w którym będziesz mógł śledzić dalsze losy swojej Alfy, ale widzę, że już sam odnalazłeś :D Alfa po tygodniu w moich rękach ma się bardzo dobrze :) We wtorek pewnie przejdzie cały pakiet startowy, rozrząd, olej, itd :) Więc obserwuj temat bo będę tu zamieszczał wszystkie informacje z dalszego życia tego cudownego samochodu, mam nadzieję, że same pozytywne :) Pozdrawiam serdecznie :)

Noo towarzystwo baardzo kiepskie.... Załóż dobre alu i będzie miód.

Ładna Alfa! Skóry masz mega - uwielbiam połączenie ciemnego lakieru z jasną skórą :)

Swoją drogą kolego jesteś może z Janowa? Bo zdjęcia robione obok mojego miejsca zamieszkania ;)

Witam już oficjalnie w klubie ;)
Na zdjęciu ramka jest trochę krzywo, ale wszystko już zostało skorygowane i jest git :D

attachment.php

Załączniki

• DSC00335OB.jpg
    DSC00335OB.jpg
    132.1 KB · Wyświetleń: 210
A jeśli mogę z innej beczki? Chodzi mi o klubowe ramki. Jak i gdzie je można zamówić? Co by za granicą można było wozić klubowe barwy :)

A jeśli mogę z innej beczki? Chodzi mi o klubowe ramki. Jak i gdzie je można zamówić? Co by za granicą można było wozić klubowe barwy :)

Niestety nie wiem jak je można zdobyć. Ja miałem to szczęście, że dostałem je od poprzedniego właściciela którego przy okazji pozdrawiam ;)

Witaj w klubie. Kolejna ładna 147. Dziś jest spot pod IKEA, może wpadniesz?

Hmm kumpel mi zwrócił uwagę, że są nierówne szczeliny między maską a błotnikami, to może oznaczać jakąś "przygodę"? Dopiero jak mi powiedział to to zauwaźyłem.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót