Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ile dałeś za malowanie zacisków?
Ale to tylko samo malowanie z piaskowaniem? Czy jeszcze Ci tłoczki też powkładali itp?.Teraz to aż żal zakładać bo te wulkanizatory zaraz poniszczą a szczególnie w jednym rogu jak się koło ściąga już raz przyczaiłem takiego leniwca...niestety.
Ale to tylko samo malowanie z piaskowaniem? Czy jeszcze Ci tłoczki też powkładali itp?.Teraz to aż żal zakładać bo te wulkanizatory zaraz poniszczą a szczególnie w jednym rogu jak się koło ściąga już raz przyczaiłem takiego leniwca...niestety.
Jako że podoba mi się efekt z zaciskami jaki towarzyszy tej blondynie, pytałem się ostatnio o wycenę do swojej Julki i mi powiedzieli 560 zł z nowymi zestawami naprawczymi bez tloczkow.
No właśnie tego nie będzie, mechanik odradził i zapewnił, że jego gumy nie rozlecą się po paru tysiącach. A jak będzie to zobaczymy w praniu.Ted gum to tragedia, w 166 padały po 5tys także bierz co innego.
A nie lepiej pomalowac samemu przeznaczona do tego farba za 95 zł? Zapewniam, że różnicy nie poznasz.
Efekt może i bardzo dobry, ale nie tak dobry jak wypiaskowanie i malowanie całości proszkowo. Moje zdjęcia tego nie oddają ale możesz mi wierzyć efekt WOW jest. Poza tym tu doszło jeszcze poskładanie wszystkiego na nowo na nowych gratach. W każdym razie cena nie była aż tak straszna.Efekt bardzo dobry.
Efekt może i bardzo dobry, ale nie tak dobry jak wypiaskowanie i malowanie całości proszkowo. Moje zdjęcia tego nie oddają ale możesz mi wierzyć efekt WOW jest. Poza tym tu doszło jeszcze poskładanie wszystkiego na nowo na nowych gratach. W każdym razie cena nie była aż tak straszna.