Moja Bella 145 po delikatnych modyfikacjach

cuma_borek

Nowy
Auto
była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup
Zaczeło sie od zakupu a konczy sie na dzień dzisiejszy tak jak na zdjeciach, zmienione zderzaki na zendera, lampy gta look, tylne lexus style, wydech remus, fotele skora momo, zegary indiglo, zmienione całe wnetrze na qv i wiele innych o ktorych udziele info jezeli beda jakies zapytania

Srodek (deske konsole)mialem zmieniac na wersje edition 500 ale doszedlem do wniosku ze jak zmienie to bedzie wgladala jak wersja po fl, a nie o to chodzi, ona ma byc ladna jak na swoj rocznik a nie przerabiana ze starej na nowa

noo i super to wyglada ;) dlatego tez chce tyl zendera :D

bravo Michał !!!!!! kawał dobrej roboty ;)

No dzieki, ale na tym nie koniec, jeszcze progi beda mam nadzieje, no i wszystko to co brakuje narazie, siatka , halogeny i takie drobne.....

opinie moją już znasz z Alfaclubu ale mam jeszcze pytanko: co to za butla po stronie pasażera?

Dokladnie jest to gasnica bo w bagzniku niema kompletnie miejsca zeby ja gdzies zalozyc wiec powedrowala tutaj, wiekszosci pewnie bedzie sie niepodobac ale mi to obojetne;)

A czy to wnetrze od QV to nie byla wersja angielska? Widze regulacje wysokosci fotela pasezera, a takich rzeczy raczej nie bylo w 145 ;>

Fotele sa od 146, i regulacja wysokosci jest w jednym i drugim fotelu

to coś mała ta gaśniczka. Myślałem że to jakiś NoS :D
Ta jest mala bo z tylu za fotelem jest normalna duza, ale i tak wiele osob pyta co to jest i jak widzi naklejke nos i zegary to juz prawie pewne ze zapyta czy to nitro jest?

Bardzo ładna sztuka, piękny lakier i skóra. Tylko te lexy z tyłu mnie się nie podobają.

Podcisnienie kolektora, voltomierz i cisnienie oleju(niepodlaczony czujnik)

Amortyzatory
Powrót