Moja Alfinka :) AR 155

• Autor wątku Autor wątku FlaY
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No Piknie sie przezentuje w nowym felunku , Co 155 to 155 8) jaki rozmiar kółek?

205/45/16 Długo szukałem felgi która pasuje do 155 i dobrze wygląda w czerni no i znalazłem :)

Mam jeszcze 2 fotki felg z bliska :) zastanawiałem sie nad czerwonym rantem, jednak do tej felgi czerwony rant nie będzie pasował.

przy czarnych felgach dbaj żeby oponki też ładnie wygladały, polecam żele do opon które je nabłyszczają :)

bobryt napisał:
przy czarnych felgach dbaj żeby oponki też ładnie wygladały, polecam żele do opon które je nabłyszczają :)

hehe felgi przyszły w wigilie sprawdziłem czy pasuja i przejechałem sie kawałek zeby zobaczyc jak sie jedzie i spowrotem zimówki na alfie są :)

Alfa doczekała sie przeróbki zegarów, sorka za słaba jakoś fotek : ( były robione fonem :). Jak będę miał cyfraka to cyknę parę fotek.

Ciekawe czy zobaczycie co zostało zmienione :) ??

Ostatnia edycja:
białe zegary i podświetlenie z VW? :D

Owszem zegary sa biełe :) a podświetlenie heh moze i z VW ale do tego zegary sa z wersji gdzie rezerwa jest w rogu wskaźnika a nakładka zegarów (to czarne z wersji gdzie rezerwa jest w dolnym pasku ) hehe i wyciety jest środkowy słupek na kontrolki :)

Fajnie teraz wygląda :D Ładny widoczek, dwie czrwone belle na podjeździe. Powodzenia w dalszych modyfikacjach i życze bezawaryjnej jazdy, pozdrawiam.

świetnie się prezentuje na czarnych felach :) ogólnie bardzo ładna i zadbana...gratulacje...co do neonów i zegarów mi się podobają, każdy ma to co lubi a takie oświetlenie robi fajny klimacik :)

Piekna Rosso Alfa....jeszcze tylko polerka lakieru i bedzie swietnie.

Czerwona ładniejsza :D
Pod maską masz ładnie. U mnie taki syf, że wczoraj się przeraziłem :/

Flay , noo jak już wiesz ze masz piękne te dwie ulubienice :)
Mam nadzieje ze we wrześniu będę mógł je podziwiać :)

od siebie dodam tylko tyle:2.0TS i 155 to najlepsze rozwiazanie...ja chce taki motor w swojej:-D

Amortyzatory
Powrót