Witam was
na forum goszczę juz od blisko roku, więc nadszedł czas na przedstawienie wam mojej kapryśnej alfinki
.
Jest to Alfa 155 2.0 Ts 8V z 1992 roku z LPG. Alfa jest dość bogato wyposażona jak na ten rocznik
i poza poduszką skórą i ele. fotelami ma wszystko, kompletna elektryka
.Bella od samego początku po obecną chwile sprawia mi same kłopoty jednak nie chce się poddać
. Po wymianie tylu części auto musi wreszcie musi jeździć a uwierzcie mi ze była masa tych części
i każdy radził mi się pozbyć mojej "krwiopijczyni"
.
Mam nadzieje ze juz niedługo alfa zacznie jeździć jak na auto przystało i będę mógł zamieścić kolejne fotki z upiększania mojej belli.
Wiem ze niektórzy z was będą krytykowali niebieskie oświetlenie wnętrza auta ( przelutowałem każda diodę i żaróweczkę na niebiesko) oraz neony
które mam zamontowane pod auto
jednak każdy z nas ma swoją wizie auta. Przed moją bellą jeszcze parę modyfikacji jednak nie bójcie się z zewnątrz niunia pozostanie seryjna może poza małymi zmianami upiększającymi ją.
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie, zarówno te pozytywne jak i negatywne na temat belli.

Jest to Alfa 155 2.0 Ts 8V z 1992 roku z LPG. Alfa jest dość bogato wyposażona jak na ten rocznik
Mam nadzieje ze juz niedługo alfa zacznie jeździć jak na auto przystało i będę mógł zamieścić kolejne fotki z upiększania mojej belli.
Wiem ze niektórzy z was będą krytykowali niebieskie oświetlenie wnętrza auta ( przelutowałem każda diodę i żaróweczkę na niebiesko) oraz neony
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie, zarówno te pozytywne jak i negatywne na temat belli.