Moja Alficzka 156 2.0 TS 98

Jak ktoś mnie kojarzy z kilku tematów na forum to właśnie ja jestem nowym właścicielem tej belli w kolorze Azzuro. Jak poprzedni właściciel zakochalem sie w tym samochodzie. Miałem sporo do wymiany ale jednak chyba opłacało się kupić tą sztukę. Ja wywaliłem gaz osobiście także jedyne co z niego pozostało to korek od wlewu. Teraz szukam jakim sposobem moge to załatać w miare rozsądnie. W nastepnym tygodniu alfa będzie polerowana to wrzuce fotki :) Pozdrawiam Rafał

Witam nowego wlasciciela mojej bylej Kochanki :)
Ja zakupilem juz druga Alficzke tym razem troszke wieksza a wiec 166 przyokazji rowniez wrzuce fotki mojej Kochanki ;)

Alfa jest świetna,kolor ciekawy...jedno co bym zmienił to felgi...proponuję większe...mi się wydaje,że minimum 17 cali felga i oponka 225/45 i będzie niesamowicie...ja przy swojej srebrnej mam chromy 17 calowe na lato i nie mogę się napatrzeć :) na zimę mam 15 cali oryginalne od 156

witam!!!
przepiękna alfina. :mrgreen:

bardzo ładnie się prezentuje z tym oblistwowaniem (to chyba cadamuro,ale nie jestem pewien) i w tym kolorze. :wink:

pierwsza alfa 156 na którą zwróciłem uwagę (to było chyba w 2000 roku) była srebrna i miała identyczne dodatki. :mrgreen:

wnętrze było w czarnej alkantarze z czerwonymi wstawkami...

wówczas ten samochód wywarł na mnie piorunujące wrażenie,które do dziś pozostało. :mrgreen:

poprostu cudo!!! 8)

gratuluję autka,jest cudna. :P

Amortyzatory
Powrót