A
Artur_13
Guest
Dla mnie cudo na kołach.Kolorek w sam raz,takze moje marzenie tylko ze w wersji sedan 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli masz możliwość to wrzuć wykres z hamownii po wgraniu programu.PozdrawiamM@T napisał:Przedwczoraj wgrałem nowe oprogramowanie do swojej Alfy podnoszące moc do ok. 185HP i czuć dużą różnice, a co najważniejsze nie jest już taka słaba na niskich obrotach jak to było na seryjnym oprogramowaniu.
pzdr
Jeszcze nie hamowałem auta z tego względu, że to jest pierwszy stopień zmian oprogramowania na którym muszę zrobić ok. 1500km (takie dostałem zalecenie) ze względu na FAP - najgorsza rzecz w tym samochodzie (może się za "betonować"), dopiero po drugiej zmianie na ok. >190 hp pojadę na hamownie, napisałem że teraz ma ok. 185 HP, ponieważ znajomy który mi to robił powiedział że wszystkie 1.9 -150 po tym pierwszym programie na hamowni tyle wykazują, a on raczej wie co mówi bo zajmuje sie tym na co dzień, moje odczucia są podobne.rafter napisał:Jeśli masz możliwość to wrzuć wykres z hamownii po wgraniu programu.Pozdrawiam
scudettokrk napisał:No raczej bez modyfikacji dolotu i wydechu to słabo widzę te 270 koni.
SEm napisał:przy dieslu to nie sporo daje, sam nie wiem co trzeba było zrobić, dlatego chętnie dowiedziałbym się co to. A mam nadzieje, że ten komputer nie był zrobiony na jednorazową akcję na hamowni.
alfaholik-Bioły napisał:Piękna Alfa,gratulacje :mrgreen: Marzy mi się taka tylko 2,4JTDm 200kmGrafitowy kolor jest świetny!