• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja 159 SW :)

• Autor wątku Autor wątku M@T
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

M@T

Guest
Niektórzy widzieli juz ją na żywo, a tym co nie widzieli chciałem ją zaprezentować.
Alfa 159 SW 1.9 JTDm 16v
- wyposażenie:
- wersja progression
+ xenonowe reflektory
+ tapicerka alfatex
+ przyciski na kierownicy
+ 5 alufelga w zapasie =)

Przebieg: 6 tys
Moc: 150KM

W najbliższym czasie zamierzam wymienić alufelgi na wieksze i zwiększyć moc silnika.
P.S. Rejestracja nieprzypadkowa :)

Kurka to jest furmanka ;) ale fakt czerwona albo czarna to by był w ogóle bajer.

a gdzie tam szara ! lepiej brzmi grafitowa...kolor jest wrecz idealny moim skromnym zdaniem...wreszcie ja pokazales M@T w pelnej krasie...jest przecudowna...alfa w wersji kombi to jedne z piekniejszych aut w tym typie nadwozia...nic nie traci na urodzie. gratuluje i polecam sie na przyszlosc w razie gdyby ci taka jeszcze jedna zbywała...chetnie przyjme.. :mrgreen:

Piękna Alfa,gratulacje :mrgreen: Marzy mi się taka tylko 2,4JTDm 200km :P Grafitowy kolor jest świetny!

M@T będziesz na zlocie w Częstochowie i dasz też posiedzieć ?? :P

bobryt napisał:
piękna piękna... szkoda że szara ;)

witam
bobryt szkoda to jest jak krowa do studni nasra, bo to ni gnoj ni woda. kolor moze sie jednemu podobać a drugiemu nie. Piękne auto i tyle. Gratulacje
pozdrawiam

Jest piękna :lol:

Tylko kolor troche mi nie pasuje, ale poza tym rewelka.

Gratuluje i pozdrawiam

brawo, gratuluję. I pytanie przy okazji dlaczego nie wziałeś Distinctive od razu , tylko Progression i doplacałeś za to co distinc. ma w standardzie?

ja ino zaglądałem do środka na spocie:) ale powiem że na żywo ładniejsza :D BAJA!!
Pozdrawiam!

bobryt napisał:
piękna piękna... szkoda że szara ;)
Nie rozumię co temu kolorowi wedle niektórych brakuje?!?! Moim zdaniem wygląda o niebo lepiej niż w barwach straży pożarnej.. Czarny by tutaj również rewelacyjnie pasował ale w tym kolorze ma swoją klasę i powagę. Natomiast wierzenia ludowe, że czerwone jest szybsze jakoś nie robią na mnie wrażenia.
Podsumowując auto poezja i do tego trąci praktycznością dzięki swojemu nadwoziu SW. Pozdrawiam.

kolor świetny, jak zapodasz ładne oryginalne "18 to bedzie wypasik

Amortyzatory
Powrót