• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Moja 156

jak na gg - fajne zdjecia i sie nie boje skomentowac :) :D

tylko na niektorych zdjeciach drazni to, ze elementy w tle sa pochylone w ktoras strone... np ten zamek :)

Dawno tu nic nie pisałem, więc wrzucam kilka zdjęć mojej 156 zrobionych w sierpniu 2008:
dsc9931se2.jpg

dsc9932je3.jpg

dsc0093on2.jpg

dsc0092yd0.jpg

Ten niezbyt ładny uchwyt na telefon był już jak kupiłem belle, jednak nigdy nie mam czasu aby go zdemontować.

Wow ta skóra wygląda świetnie, jest nowa czy jak? :) Fajne fotki, ładna Alfinka.

Ostatnia edycja:
Wow ta skóra wygląda świetnie, jest nowa czy jak? :) Fajne fotki, ładna Alfinka.

Dzięki :) Skóra nie jest nowa, jest nawet lekko zniszczona na brzegu fotela, ale porównując do innych skór w AR w podobnym wieku to rzeczywiście można powiedzieć że jest w bardzo dobrym stanie.

slodko! jak ja lubie jak wyglada czystooo! a nie.. tu napackane, tu dosrane.. eeeee.szkoda gadac.. twoja jest fajna!
pytanie; bo kupilem 156 kupilem kilka dni temu;
skad masz panie krotka antenke???;> urznales tego kija czy mozna takie se kupic? bo ja wlasnie zwrocilem uwage, ze taka dluga(mialem taka sama w 147) troche mnie drazni...
wiec... JAK? GDZIE? ZA ILE?

skad masz panie krotka antenke???;> urznales tego kija czy mozna takie se kupic? bo ja wlasnie zwrocilem uwage, ze taka dluga(mialem taka sama w 147) troche mnie drazni...
wiec... JAK? GDZIE? ZA ILE?

Antenka była już jak kupiłem 156, bardzo możliwe że jest fabryczna, jednak jest to antenka od zestawu głośnomówiącego. Antena radiowa jest wbudowana w tylną szybę.

Antenka jest fabryczna tez mam taka a wlasciwie to mialem.3 dni temu kuoilem wieksza aby zamontowac maly gadzecik.

aaa! dzieki!
ale ale; to znaczy, ze musze jezdzic z tym badylen na dachu? czy byly modele, gdzie antena radiowa byla malym dzyndzlem albo pletwa??
pytam tak, bo wiem ze moge kupic 100 roznych podobnych antenek, ale jakos chcialbym, zeby to auto wygladalo tak jak wyjechalo z fabryki ( ale bez kijaaa na dachu;)
jak jest?

Środek super . Ta czerwień mie powala szkoda że ten kolor nie pasuje do mojego malenstwa.

Antena do radia jest na ostatnim pasku od ogrzewania tylnej szyby. Ta antena jest do telefonu.Mysle ze gdzies mozna takowa dostac :D

Amortyzatory
Powrót