• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Moja 156

AR_156

Użytkownik
Auto
Giulia 2.0 TB Multiair 200KM
Alfa 156 1.9 JTD by AR_156

Alfa 156 1.9 JTD 8v 105KM Progression
Girgio Chiaro metalic

Wyposażenie:
-2x Air Bag
-Klimatyzacja półaut.
-Elektryczne szyby przednie + lusterka
-6 głośników
-Regulacja kierownicy
-Centralny zamek
-ABS
-Halogeny
-Alufelgi Alfa Romeo "16 wzór - Selespeed
-Skórzana tapicerka MOMO czerwona

Ostatnia edycja:
6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Ostatnia edycja:
slicznotka, fajny kolorek skory :)) widac ze autko dopieszczone :) i zadbane i te zegary nad radyjkiem fantastyczne :) pozdrowinia dla wlasciciela ;))

autko fajne, zrobione z głową, rozumiem, że ma służyc do komfortowego przemieszczania się z punktu A do punktu B. Jednak ja pokombinowałbym coś z wyglądem zewnętrznym aby lekko wyróżnic swoją Alffe spośród pozostałych 156. Wnętrze natomiast wygląda dosyc fajnie i niektóre jego elementy zwracają uwagę :wink:

Mała zmiana we wnętrzu :mrgreen:

14.jpg

15.jpg

16.jpg

PS. Zaktualizowałem nieco zdjęcia z mojego poprzedniego posta w tym temacie.

Witam, niezly numer z tym radiem, sprawia wrazenie ze ladnie siadlo w swoim miejscu.
Normalne radia zazwyczaj nie chca sie dopasowac do kokpitu, ramka sie nie komponuje dobrze na ogol.

Dopieszczona w każdym calu!
To na pewno Alfka prawdziwego ALFAHOLIKA-
aaaaa no i ta skórka ha panienki napewno szaleją- REWLKA!

Re: AR_156 - 156 1.9 JTD

bardzo ładna :)

p.s.

kiedy planujesz sprzedaz? :lol:

Bella, bella :D
A mam pytanie , czy sprężyny w zawiasie są seryjne czy ciutke krótsze.?!

No jak już pisałem na "jeździe" ta skórka excelence. Zadbane autko i wnetrze fajnie pozmieniane :wink:

Marcino 156 napisał:
A mam pytanie , czy sprężyny w zawiasie są seryjne czy ciutke krótsze.?!
Seria :wink:

selespeed1 napisał:
No jak już pisałem na "jeździe" ta skórka excelence. Zadbane autko i wnetrze fajnie pozmieniane :wink:

We wnętrzu niedługo będzie jeszcze jedna zmiana, gdyż już kupiłem kierownice z GTA :twisted:

A powiedz te nawiewy z modelu 2002 to pasuja bez problemow??
I te ramki zegarow chromowane tez sa z modelu po 2002??
Bo szukam chromowanych dodatkow ale nic nie ma a to byloby jakies wyjscie.

miirage napisał:
A powiedz te nawiewy z modelu 2002 to pasuja bez problemow??
I te ramki zegarow chromowane tez sa z modelu po 2002??
Bo szukam chromowanych dodatkow ale nic nie ma a to byloby jakies wyjscie.

Nawiewy i ramki pasują bez problemu, wymiana też nie jest trudna(spokojnie samemu można wymienic). Takie czesci najlepiej kupic z rozbitej Alfy na czesci, wtedy koszt nie jest duzy :wink:

Ok to zaraz jakaś ograbie :)
A jeszcz ejedno ten jakby panel na desce z wyswietlaczem i nawiewami wejdzie zamiast tego malo efektywnego w starszej wersi?? Bo calej deski to nie bede zmienial no moze pokretla od klimy. Tylko czy instalacja elektryczna w starszej wersi bedzie pasowac do nowych pokretel??
Jeszcze raz dzieki

miirage napisał:
A jeszcz ejedno ten jakby panel na desce z wyswietlaczem i nawiewami wejdzie zamiast tego malo efektywnego w starszej wersi?? Bo calej deski to nie bede zmienial no moze pokretla od klimy. Tylko czy instalacja elektryczna w starszej wersi bedzie pasowac do nowych pokretel??
Jeszcze raz dzieki

Panel z wyświetlaczem powinien pasować choc nie wiem czy bedzie działał, tylko taki panel potrafi byc dosc drogi(nie widziałem jeszcze tanszego niz 300zł). W nowszej wersji jest w pelni automatyczna klimatyzacja 2-strefowa, w starszej jest tzw. półautomatyczna, wiec pokrętła pasować nie będą.

Bardzo fajne foty!!!Twoj sprzet rowniez :wink: Gdyby troszke mocniejszy ten silniczek....Szczeze gratuluje!!! :D

Amortyzatory
Powrót