Moja 146 2.0 16V Ti

• Autor wątku Autor wątku PatrykBydgoszcz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
lesio146 napisał:
domyslam sie ze czujniki cofania.ale dlaczego tak paskudnie je zamontowales?
Są za wysoko zamontowane i mogą nie wychwycić niskiej przeszkody z tyłu a czemu takie czujniki wybrałeś ? Zdecydowanie lepsze są te które się montuje w zderzaku-ładniej wyglądają.

Garos napisał:
lesio146 napisał:
domyslam sie ze czujniki cofania.ale dlaczego tak paskudnie je zamontowales?
Są za wysoko zamontowane i mogą nie wychwycić niskiej przeszkody z tyłu a czemu takie czujniki wybrałeś ?

no tak troche za wysoko :wink: :P

Garos napisał:
Zdecydowanie lepsze są te które się montuje w zderzaku-ładniej wyglądają.

dokładnie :!: te cos takie nie zafnie wygladaja ;//

pozdro

Jemożna było zamątować w zderzaku ale zamątowałem tam gdzie są spełniają swoją role to najważniejsze :P

Ci myślicie o takich felgach do mojej Alfy :?: rozmiar: 16" Są o rozmiar większe niz mam teraz bo mam 15"

Ja bym się prędzej rozejrzał za oryginalnymi felgami. Ten wzór nie pasuje mi do 146

Ogólnie przy upiększaniu takiego auta trzeba uważać, bo można uzyskać mało ciekawe efekty. Moim zdaniem tutaj nie wyszły jej na dobre te zmiany.. Nie będę się czepiał zapachu w środku, choć to zalatuje autami zza Odry, ale te światła i czujniki totalnie tutaj nie pasują. Wiem, że 146 ma złą widoczność do tyłu, ale jakoś mi to przez 190 tyś i 5 lat nie przeszkadzało. Natomiast skoro już je montujesz, to przynajmniej z głową, bo w tej chwili nie wiem, czy wolał bym takie "czujniki" ( które i tak nie rejestrują dużo pod tym kontem montażu ), czy może rysę na zderzaku.. Pozdrawiam i przemyślenia tematu życzę.

Belfer27 napisał:
Pozdrawiam i przemyślenia tematu życzę.
Nie ma co przemyślał zmieniłem ją tak jak mi sie podoba a co do czujników to spełniają one swoją funkcje i to jest najważniejsze

Belfer27 napisał:
nie wiem, czy wolał bym ... rysę na zderzaku
to świadczy tylko o Tobie

Belfer27 napisał:
które i tak nie rejestrują dużo pod tym kontem montażu
Nie ? a skąd to wiesz? bo mi jakoś dziwnie zawsze poinformuje że cos jest od krawężnika po wielki wysoki mur

A felg jednak nie zmieniam bo żeby mi weszły musiał bym mieć profil 45 a już w jednym aucie to przerabiałem i to nie na nasze drogi chyba że sie jeździ 50 km/h

...autko całkiem nieźle wygląda... światła pasują do tego koloru jak najbardziej...

co do otomoto to jest tam już jakiś czas... czemu chcesz ją sprzedać i to po cichu przed alfaholikami :?:

ersi napisał:
czemu chcesz ją sprzedać i to po cichu przed alfaholikami

Nie po cichu na naszym regionalnym ludzie wiedzą że Alfa jest już sprzedana a poza tym nei musze sie chyba tłumaczyć nikomu czy sprzedaje swoje auto czy nie :P

Pozdrawiam

aa miało być MG :(
taaa miało pojechałem obejrzeć i sie szrot okazał jak 150 :!: A koleś tak ładnei ściemniał przez telefon i fotki dał pozmieniane że jak zobaczyłęm auto to myślałem że mu łeb obije :twisted:

AlfaFAN, dziekuje - jak na razie jestem bardzo zadowolony

Amortyzatory
Powrót