• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Moja 146 2.0 16V Ti

• Autor wątku Autor wątku PatrykBydgoszcz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PatrykBydgoszcz

Guest
Alfa Romeo 146 2.0 16 v Twin Spark 150 KM
1997 rok
przebieg 170 tyś
Kolor czarny akryl

Wyposarzenie

Wspomaganie
Centralny zemek z pilota
Pełna elektryka (Wszystkie szyby lusterka światła)
ABS
Spryskiwacze lamp
Automatycznie zamykane drzwi- anty-napad
Klimatyzacja
Alufelgi 15"
Sportowy wydech- bardzo przyjemny dla ucha ale zwracający na siebie uwage przy wyższych obrotach
Kubełkowe siedzenia z logo "Alfa Romeo" (na tylnich też są te znaczki
6 głośników oryginalnych
Radio Pioneer- dziś założyłem

Plany:
Przyciemnić szyby
Włożyć Audio- tuba wzmacniacz
Wymiana tylnich świateł na black lexus

Jutro zabieram sie za polerowanie....

Witam kolegę!
Samochód super, sam kiedyś jeździłem 146 :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Ładniutka bella.Lexusy są już nie teges.Ja bym nie zakładał,no ale o gustach się nie dyskutuje. :D

Daruj sobie te black Lexusy :roll: Autko bardzo ladne z zewnatrz a i wewnatrz miodzio :twisted:

Światełka stety niestey już zamówione- więc bedą załozone

w końcu sie dostałem 8)

Lampki :ok:
Tylko że deszcz spadł i fotki są nie za dokładne :roll:

Mam w końcu Bydgoskie blaszki- jak sie Wam podobają :P

no i sprzęcik ale jeszcze z kabelkami na wierzchu :oops:

:mrgreen:

No cóż , nie jestem zwolennikiem tego typu świateł :/
Ale to jest Twoja Bella i Twój wybór :wink:

Auto , światełka i blaszki są OK

Autko bardzo ładnie wygląda, ale tylne lampy są brzydko zrobione, fabrycznie Alfa ma zaczerwienione światło cofania i wygląda to symetrycznie a teraz z lewej strony 3 okragłe czerwone światła a z prawej 2 czerwone i jedno biale. Fotele za to bardzo mi się podobają :)

sliczna,nawet te lampy nie wygladaja najgorzej :D tylko co tam za kabliska pod nimi stercza :?: no i dlaczego piszesz AKRYL?ALFY nie byly malowane akrylem z tego co wiem.

lesio146 napisał:
tylko co tam za kabliska pod nimi stercza :?: no i dlaczego piszesz AKRYL?

To są czujniki parkowania :P

A co do koloru masz racje moja pomyłka to jest oczywiście metalic :mrgreen:

Witam
t.o.mek napisał:
tylne lampy są brzydko zrobione, fabrycznie Alfa ma zaczerwienione światło cofania i wygląda to symetrycznie a teraz z lewej strony 3 okragłe czerwone światła a z prawej 2 czerwone i jedno biale.

czarne do czarnego super :!: , tylko zarówki z kierunkow na chromy bym zmienił zeby nie bylo tego pomaranczowego odblasku gdy nie sa uzywane i bedzie super jak dla mnie ,swieca lepiej od pomaranczki :P
bedzie mniej wiecej tak u ciebie z czarnym lakierem bedzie lepszy efekt :arrow:
:arrow: http://www.allegro.pl/item312054724_zarowki_migaczy_chrom_kpl_2_szt_zarowki_srebrne.html
:arrow: http://www.allegro.pl/item310408393_zarowki_chrom_21w_asymetryczne_carpoint.html

pozdro

Amortyzatory
Powrót