• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Modifikator Plus

• Autor wątku Autor wątku Raven
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Raven

Guest
Myslałem, myślałem i dolałem tego specyfiku. Zakupiony w sklepie Fota , Wawa ul.Łodygowa. wszystko wedle instrukcji użycia. Alfa 156 GTA.Dolałem, silnik 30 min pracował, potem jeszcze pojeździłem jakieś pół godz. po mieście. Moje sprawozdanie po tygodniu i przejechaniu ponad 250 km. Czytałem wiele w necie na różnych autoforach o efektach. U mnie jest tak. NIE ZMIENIŁO się NIC. żandej opisywanej na forach cichszej pracy silnika, żadnego mniejszego zużycia paliwa- a wręcz przeciwnie! no zwaliłem to na niskie temperatury powietrza jak na razie. Odpalanie silnika takie jak było bez poprawy. Jazda bez zmian. osiągi wiadomo niemieżalne ale na pewno nic się nie zmieniło. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym specyfikiem, chętnie posłucham. kolejna relacja za ok tydzień.

Jeszcze sprawdz czy silnik bedzie pracowal bez oleju :lol:

ale wam się preparat pomylił ;] to jak ceramizer wlałeś to bez oleju może jeździć ;]

W TVN Turbo był test tego specyfiku , brał w nim udział autorytet w kwestiach tuningu p.Marek Staszewski z Masters Tuning. Jak sie póżniej okazało był to tzw, materiał sponsorowany a wiele wypowiedzi p.Marka zostało wyciętych . A oto co on osobiście myśli o tym specyfiku ale już bez cenzury http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=5841 :D

W TVN Turbo był test tego specyfiku , brał w nim udział autorytet w kwestiach tuningu p.Marek Staszewski z Masters Tuning. Jak sie póżniej okazało był to tzw, materiał sponsorowany a wiele wypowiedzi p.Marka zostało wyciętych . A oto co on osobiście myśli o tym specyfiku ale już bez cenzury http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=5841 :D

Podobnie jak nie dawno w Automaniaku Maznasowi rzekomo kamień rozbił przednią szybę podczas testu Audi. Dziwnym zbiegiem okoliczności o samochodzie nie było ani słowa a wymieniona "diamentowa" szyba była produktem firmy sponsorującej program ;)

po przejechaniu ok 1 tys km. to na co najbardziej liczyłem to cichsza praca silnika i lepszy zapłon. niestety NIC takiego nie miało miejsca. Silnik pracuje z taka sama głośnością, odpalanie nie zmieniło się. alfa dalej pali ile widzi, także mimo szczerych chęci musze uznać bez żadnej złośliwości że praparat po prostu NIE DZIAŁA. Pozdrawiam. Liczyłem na wypowiedzi ludzi, którzy sami stosowali, a niewch tych co gdybaja, niestey nie doczekałem się. Temat można zamknąc. pozdro

Jeżeli silnik miałem w dobrej kondycji to co miało się zmienić? Jeżeli silnik będzie tak samo pracował i odpalał za 50-100tyś. kilometrów to powinieneś się cieszyć i wówczas powiedzieć, że preparat jednak zadziałał, bo zahibernował dobry stan silnika.

po przejechaniu ok 1 tys km. to na co najbardziej liczyłem to cichsza praca silnika i lepszy zapłon. niestety NIC takiego nie miało miejsca. Silnik pracuje z taka sama głośnością, odpalanie nie zmieniło się. alfa dalej pali ile widzi, także mimo szczerych chęci musze uznać bez żadnej złośliwości że praparat po prostu NIE DZIAŁA. Pozdrawiam. Liczyłem na wypowiedzi ludzi, którzy sami stosowali, a niewch tych co gdybaja, niestey nie doczekałem się. Temat można zamknąc. pozdro

Sadzilem, ze uzytkownik auta takiego jak 156 GTA to osoba swiadoma i racjonalnie podchodzaca do spraw technicznych... Magnetyzery tez stosowales? ;)

Kolego, modyfikator i ceramizer to zupełnie inne produkty niż motodoktor.
Na forum był poruszany temat cerazmiera - polecam lekture.

Producenci samochodów nie mogą zastosować owych specyfików czy innych magnetyzer'ów ze względu na części zamienne, które produkują.

Amortyzatory
Powrót