Stefan116
Użytkownik
Nie da sie ukryć że Fiat miał fajne autka ja zawsze myślałem o UnoTurbo :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tuti napisał:JacekK beje to pewnie ciekawe auta, wnioskujac po tym jakie jest zalozenie marki. Ale w zyciu nie chcilabym byc kojarzony z gosciem ktory podjezdza pod dysktoeke i mowi do bramkarza - ja nie place bo mam BMW :lol: :lol:
To nie wypowiedz staryka tylko goscia ktory organizowal imprezy drum and bassowe w szczecinie
Gosc wyrastal jako najglubszy w szczepie, wiec musial sie dowartosciowac, wstrzyknac sobie cos w dupe, obwiesic sie lancuchem, wyrwac najbardziej umalowana lale (wg niego najladniejsza bo ma najwiecej tapety), kupic sobie BMW, zeby mogl jadac 220 przez miasto spogladac na frajer i nieudacznikow ktorzy tak nie moga. Zalosne... Mam takich w wiosce i sam nie wiem co mam zrobic jak slucham czegos takiego to sam nie wiem czy sie smiac czy plakac.
tacy ludzie kupuja bejki, bo kojarzy sie to z ta czarna beja z ktorej wysiada 3 lysych i rowalaja cale balety, potem wsadzaja kogos do bagaznika i odjezdzaja. a taki lysy debil chcialby budzic wlasnie taki respekt.