Pablo.
Aktywny
Jak czyściłeś ten intercooler ?
Normalnie, pianą aktywną i wodą z kranu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak czyściłeś ten intercooler ?
Kto stosuje kobminację 2t i jakiegoś dodatku zimowego? Zimno się zaczęło robić, a to w sumie będzie moja pierwsza zima z klekotem i wolałbym, żeby obeszło się bez jakichś niespodzianek.
A teraz z innej beczki: Czy źle dobrany olej 2T może spowodować zmianę pracy silnika na -, zwiększyć spalanie i spowodować skok korekt wtrysków do góry?
Byłem parę lat temu w Jakaterynburgu,do -30 laliśmy Skydda i nie było problemów.A że później było zimniej(-44)dolewaliśmy benzyny.Diesel Skydd - nie ma nic lepszego i rozsądnego cenowo na zimę do diesla
Nie chodziło mi o proporcje tylko dobór 2T
Może ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami w tym temacie... cały czas zastanawiam się .. czy warto i czy czasami coś nie spartole dolewając oleju do paliwa. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy dzielą się tymi informacjami.
W przypadku korekt na - niestety nie.
Na to pytanie odpowiedź mógłbyś znaleźć tylko w badaniach laboratoryjnychMój silnik po Platinum żyje i ma się dobrze, koledzy pisali wcześniej, że leją semisyntetyk.