Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
300 to osiągnie jak kompletnie przerobi ten silnik ,gra nie warta świeczki bo i tak nie przeniesie tego na koła300+ na jakich gratach? . Zerknij na wałki u Greków ciekawe przyrosty dają.
300+ na jakich gratach? . Zerknij na wałki u Greków ciekawe przyrosty dają.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Przeniesie, tylko kiedy sie wysra to jest pytanie, a w tej budzie szybko to nastąpi
Jak zaraz ktoś napisze że robią z takimi mocami auta po buły a w weekend na tor upalić to już ktoś tak pisał i co, poszła do żyda, z jakiegoś wirtualnego powodu
A co do tych mocy to ostatnio tak gadałem sobie tu z jednym i kurde kiedyś zeby z 115 zrobić 160+ to trzeba było intercooler zmienić, turbo itd. Teraz to auta starsze, a samym programem robią pod 170 na standardowym mikrusie. I się tłumaczy tym że są dobre gifty od marki
tak to i 400 nie strach i coś czuje po podpisie że ta reklama tak sie skończy![]()
Wałek już czeka, zakładam zobaczymy co da i projekt leci dalej.
Jaka waga takiego Miciaka?Wałek już czeka, zakładam zobaczymy co da i projekt leci dalej.
- - - Updated - - -
Dlatego wybrałem QV tu jest c635 a nie m32.
Który stage i czyjej produkcji wałek???
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Jaka waga takiego Miciaka?
Ogólnie to mi się wydaje że chyba przy dość lekkiej budzie zanim opona łapnie przyczepność do dużo łacza wyparuje
A tak ogólnie to do czego to ma być, bo i Q2 by się przydała, bo już widziałem jak 300+ smali lacza na każdym zakręcie z jednego koła i coś sie ukręca
300km na silniku, na kolach bedzie ok 100 mniej, jakim turbo chcesz to zrobic?
Jakieś postępy? Zaintrygował mnie wałek, ciekaw bardzo jestem wyników
2871 to krowaJa za dwa ok dwa tygodnie będę oddawał Giuliette na warsztat na właśnie 300-350KM. Wlecą kute korby odprężenie silnika sprzęgło z kewlarem. Tylko jeszcze nie ustaliłem z tunerem jaka turbina będzie zastosowana. Z tego co patrzyłem to możliwe że będzie to gt2871 chyba że znacie jakieś inne które wstają wcześniej? Się zobaczy jak mu wyjdzie