• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Milenka

wyjątkowo szpetne te MiTa!
ja wiem, że to AR, ale wyglada jakby jakiś żuczek zaparkował jej w tyłku!
jeśli komuś taki "wystraszony" Miciak siedział na zderzaku to wie co mam na myśli.

pozdrawiam

ps> ostanio jakis mega wysyp Miciaków.

Ostatnia edycja:
wyjątkowo szpetne te MiTa!
ja wiem, że to AR, ale wyglada jakby jakiś żuczek zaparkował jej w tyłku!
jeśli komuś taki "wystraszony" Miciak siedział na zderzaku to wie co mam na myśli.

pozdrawiam

ps> ostanio jakis mega wysyp Miciaków.

Darowanemu koniowi jak to mówią :D
Ogółem to ja miałem plan sprzedać MiTo i kupić 159 jakąś 2006, ale niestety jestem uzależniony troszkę od rodziców, tak więc odpadła opcja.

Darowanemu koniowi jak to mówią :D
Darowanemu chomikowi... fajno, żeś zdystansowany - tak trzymać

Ogółem to ja miałem plan sprzedać MiTo i kupić 159 jakąś 2006, ale niestety jestem uzależniony troszkę od rodziców, tak więc odpadła opcja.
Ja bym sprzedał czym prędzej i szukał Delty Integrale, ale Ty się wstrzymaj, MiTo, ile by nie szydzić, do nauki jazdy dobre.

Ja bym sprzedał czym prędzej i szukał Delty Integrale, ale Ty się wstrzymaj, MiTo, ile by nie szydzić, do nauki jazdy dobre.

Idealny samochód dla początkujacego kierowcy w tej wersji silnikowej a w mocniejszych wersjach można narobić wstydu posiadaczom teoretycznie bardziej męskich samochodów :)
Nie ma co nawet myśleć o sprzedaży.

Na prośbę wrzuciłem zdjęcia wnętrza. Uprzedzam pytania: nie, ten czerwony plastik wbrew pozorom NIE odbija się w szybie jakoś tragicznie, i nawet przy pełnym słońcu nie przeszkadza.
//zdjęcia aktualizuje również w pierwszym poście: TUTAJ

Załączniki

• wnetrze4.jpg
    wnetrze4.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 65
  • wnetrze3.jpg
    wnetrze3.jpg
    78.7 KB · Wyświetleń: 62
  • wnetrze1.jpg
    wnetrze1.jpg
    272.4 KB · Wyświetleń: 65
  • wnetrze2.jpg
    wnetrze2.jpg
    51.3 KB · Wyświetleń: 48
Fajnie, ale mi się do końca nie podoba....kolor siedzenia do deski mi nie pasuje, ot...tyle

Gdyby deska była czarna, myślę że wtedy wyglądało by najlepiej. Czerwone wstawki w drzwiach wyglądają b.ładnie

Myślicie, że te felgi będą pasować: FELGI1, FELGI2, FELGI3

kup lepiej oryginały
ja 17 z oponami wyrwalem w cenie tych co prezentujesz

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

Na prośbę wrzuciłem zdjęcia wnętrza. Uprzedzam pytania: nie, ten czerwony plastik wbrew pozorom NIE odbija się w szybie jakoś tragicznie, i nawet przy pełnym słońcu nie przeszkadza.
//zdjęcia aktualizuje również w pierwszym poście: TUTAJ

"karbon" jednak lepiej sie prezentuje

bardzo fajne MiTo - gratuluję wygranej !!! a tak przy okazji - listonosz przyniósł mi dziś kolejny numer Top Gear a tam znowu Ty i Twoja Bella :)

"Gdy jego rodzice zmieniali samochód na nowy, namawiał ich na Alfę Romeo..."

Pozdrawiam - szerokiej drogi

Amortyzatory
Powrót