Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
Gratulacje ! ! !

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
no sorry, ale temu to bardziej pasuje np. KasztanNissan Qashqai
dorzuć jeszcze średnicę otworu centralnego i ETPowtórze pytanie, co ma znaczenie przy doborze alufelg do opony? Rozstaw śrub, szerokość, ilość cali i już?
wyjątkowo szpetne te MiTa!
ja wiem, że to AR, ale wyglada jakby jakiś żuczek zaparkował jej w tyłku!
jeśli komuś taki "wystraszony" Miciak siedział na zderzaku to wie co mam na myśli.
pozdrawiam
ps> ostanio jakis mega wysyp Miciaków.
Darowanemu chomikowi... fajno, żeś zdystansowany - tak trzymaćDarowanemu koniowi jak to mówią![]()
Ja bym sprzedał czym prędzej i szukał Delty Integrale, ale Ty się wstrzymaj, MiTo, ile by nie szydzić, do nauki jazdy dobre.Ogółem to ja miałem plan sprzedać MiTo i kupić 159 jakąś 2006, ale niestety jestem uzależniony troszkę od rodziców, tak więc odpadła opcja.
Ja bym sprzedał czym prędzej i szukał Delty Integrale, ale Ty się wstrzymaj, MiTo, ile by nie szydzić, do nauki jazdy dobre.
Na prośbę wrzuciłem zdjęcia wnętrza. Uprzedzam pytania: nie, ten czerwony plastik wbrew pozorom NIE odbija się w szybie jakoś tragicznie, i nawet przy pełnym słońcu nie przeszkadza.
//zdjęcia aktualizuje również w pierwszym poście: TUTAJ