Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzieki Andrew. I oczekuje na ocenę od Arco
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Siema, po poczytaniu kilku stron oddałem swoją 159 do Garaż Fort Mokotów na przegląd ( oleje, filtry itd) dodatkowo chłopaki zmienili mi uszkodzoną obejmę. Polecam bardzo! Szybko, sprawnie i niedrogo. Wrócę do nich na pewno
Gdzie ktoś w Warszawie dobrze sprawdzi mi Alfe gt? Zawieszenie silnik turbo itd i w jakiej cenie.
Witam. Podpinam się do tematu. Czy zna ktos godnego polecenia mechanika z Niemiec lub chociaz blisko Niemieckiej granicy? Pozdrawiam
http://www.klinikalpg.pl/ - Włochy Czardasza 8 - są nieźli - przynajmniej Pan Tomasz co reperował mi instalację .Poszukuję namiarów na dobry zakład montujący LPG, który nie odwali fuszerki wstawiając instalację do Giulietty 1.4 MA. Macie kogoś? Niekoniecznie Wwa, ale najlepiej by było.
Mechanik od spraw ogólnych w AR w okolicy Piaseczno/Okęcie/Pruszków również poszukiwany![]()