Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki zatem polecasz w okolicy? gdzie naprawiasz/naprawiałeś?Nikomu niepolecam tego serwisu doją strasznie i trzeba bardzo długo czekać bo wola robić drogie ferrari zamiast alfe do tego robota jest delikatnie mówiąc słaba
Na goździków jest serwis Alfy robią tam mechanicy od Twardowskiego ja tam serwisuje to jest koło selgrosu przy MarsaJaki zatem polecasz w okolicy? gdzie naprawiasz/naprawiałeś?
Nikomu niepolecam tego serwisu doją strasznie i trzeba bardzo długo czekać bo wola robić drogie ferrari zamiast alfe do tego robota jest delikatnie mówiąc słaba
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Ty może tam pracujesz? Kompletnie inaczej u mnie to wyglądało jako przykład ich fachowości podam np taki zleciłem im wymianę rolki napinacza paska od alternatora nowa,im dostarczyłem jak się okazało później niezrobili tego czego skutkiem było odpadniecie tej rolki podczas jazdy a nowa rolka oczywiście przepadla koszt 400zl jest więcej takich kwiatkówJa mam kompletnie inne zdanie, obsługa - pełna kultura z odbiorem klienta z lotniska czy dworca, czy odbiorem auta lawetą z innego serwisu, weekend nie weekend także mimo że serwis zamknięty, auto zastępcze, wóz odkurzonym umyty, z każdą pierdółką gdy dochodzi coś poza listą czynności ustaloną wcześniej dzwonią - do decyzji, telefony odbierają zawsze, części zarówno swoje (tak, tu zauważyłem nie szukają najtańszej opcji, ale jak klient znajdzie i dostarczy - nie ma problemu) lista czynności z cenami części, robocizny przed rozpoczęciem prac na piśmie, w cenach brutto bez żadnych ściem netto, terminowo , jedno co mi nie pasuje to odległość z Rzeszowa. Do fachowości zastrzeżeń zero.
A ceny ? jak mówiłem - kwestia indywidualnego rozważenia czego dane auto jest warte, a czego nie , jak mamy własny czas wyceniony i czy mamy alternatywny tańszy serwis z gwarancją, że nie będziemy się po nim bujać sto razy na poprawki czy dobijać w trakcie "na kiedy będzie bo miało być na tydzień temu" .
To niewiem może coś się u nich zmieniło ale teraz gdy mam prawie pod domem serwis na goździków to już napewno na arkuszowa nie wrócęHm, trochę daleko miałbym do pracy z RzeszowaChoć o ile wiem współpracują i z Dubajem
![]()
Ja piszę samą prawdę o moich doświadczeniach, zapewniam Cię, ze gdyby były negatywne jak miewałem np w ASO polmozbytowskim, nie ukrywałbym takowych. Wręcz przeciwnie. A jestem z kompletnie innej braży, więc nic z tych rzeczy.
W ogóle co za żałosne podejrzenia, serwis który rękoma własnych pracowników pisałby opinie o sobie, to byłoby dno dna najciemniejszego.
Co Ty tu Bajdurzysz o Arkuszowej? Czasy Ikarowe dawno sie skończyły i podejscie do Alfy tez odstawili do lamusa. Naciagacze i tyle a i robote tez zdarza sie im spiepszyć. Warsztat swoja renomę dawno juz utraciłfirmę w rzeczonym Dubaju i szefuje na Arkuszowej Szymon Głuch. To mycie auta faktycznie było teraz, ale pomoc w transporcie, zastępczak i za jednego i za drugiego.
Sprawa z niewymienioną częścią jest oczywiście karygodna, przypomina codzioenne praktyki polmozbytowsko-asowe. Po czymś takim też bym odradzał na lewo i prawo.
Witam. Poszukuję mechanika do wymiany rozrządu w 1.9 JTD, do tego przegub i olej. Najlepiej najbliżej Bielan, chociaż to nie jest konieczne. Zależy mi na tym, żeby było zrobione dobrze i względnie tanio.
Ekipa na Goździków poradzi sobie z przedzakupowym przetrzepaniem widelca? Czy to jeszcze nie ta liga?
Bo Arkuszową to chyba można sobie odpuścić - słyszałem, że odkąd Wojewódzki zaczął tam podjeżdżać, to cennik zrobił się totalnie zaporowy, a i podejście nie te. No chyba, że to plotki.
A może jest jakiś pasjonat w Wawie, co prowadzi dziuplę dla włoszczyzny, czy do Pabla trzeba dymać?