• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] Matisowy Bulgot v6

[MENTION=54438]Mumins[/MENTION], na to wygląda, wczoraj ją lustrowałem na otoszroto bodajże. Wóz ciekawy, cena też. Zastanawiam się, jak ta sprawa się zakończy :)

Pytanie co tam jeszcze jest do zrobienia, bo takie "niedokończone projekty" często kończą na złomie, gdy kilku właścicieli z rzędu się poddaje. A jednak taka ingerencja w układ napędowy to poważna sprawa. No i pytanie jak dużą przygodę miała z przodu, że nikt zderzaka nie potrafił do tej pory spasować.

O kurcze, ja ją sprzedalem kupe lat temu jeszcze w automacie. Poszla do Pabianic. Wiadomo co teraz z nia?

O kurcze, ja ją sprzedalem kupe lat temu jeszcze w automacie. Poszla do Pabianic. Wiadomo co teraz z nia?
Przed zakupem swojej pierwszej 166 byłem w kontakcie z Twoim następcą (prawdopodobnie), z którym mam wspólnego znajomego i który jeszcze przed wystawieniem tego auta do sprzedaży dał mi cynk. Wysyłał mi nawet kilka fotek, raz czy dwa rozmawialiśmy przez telefon, ale miał jakieś problemy rodzinne i ostatecznie sprawa się rozeszła po kościach. Skojarzyłem wóz dopiero po tym gdy wypłynął do internetu już z manualem na pokładzie.
Te "negocjacje" musiały być jakoś w połowie 2016r.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót