Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie wiem, w którym samochodzie czegoś takiego doświadczyłeś,
W każdym, a zebrało się tego trochę. Być może sie nie rozumiemy albo Ty nie rozumiesz.
Mówimy o autostradzie, albo drodze ekspresowej. Jedziesz prawym pasem, przed Tobą wlecze sie wół. Wyprzedzasz więc woła, jadąc cały czas na aktywnym tempomacie. Wjeżdżasz więc na lewy pas, tymczasem w perspektywie masz łuk drogi W LEWO i na tym łuku jedzie inny wół, prawym pasem. Ale, ponieważ jest łuk, znalazł się on w "polu widzenia" czujników Twojego tempomatu. Auto zacznie hamować.
Inny przykład: jedziesz na aktywnym, wyprzedzasz ale podczas tego manewru podjedziesz za blisko auta wyprzedzanego, kiedy już zmieniasz pas. Czujnik wyłapie róg tego pojazdu i także Cię wyhamuje. I to w trakcie manewru zmiany pasa.
Oczywiście, zrywasz to w pół sekundy, cisnąc gaz.
Brawo Karmal.
koledzy, jak Arah, nie rozumieją tego, i chyba nie zrozumieją.
Cóż, świat to pojemne miejsce, dla róznych postaw i poglądów.
Szanujmy i tego, który bez apple car play do auta nie wsiądzie))
[MENTION=11125]karmal[/MENTION] Sorry za OT w Twoim wątkuWidelec oczywiście świetny - zazdro, w takim pozytywnym tego słowa znaczeniu
Link do ogłoszenia jako ślubne zapisuję, Częstochowa to blisko moich rodzinnych stron, więc jak będzie okazja to będę polecał
![]()
[MENTION=39082]mcrace[/MENTION] ja też chciałem V8 w quattoporte ( o takie https://www.otomoto.pl/osobowe/ofer...KIJyTSHaKnfJTlmsR1MFnzOyokJKeBwVQufSnOaH3jrfg ) ale musiałbym jeszcze z rok czekać, no i rozsądkowo to już nie to. Wolałem znacznie młodszego ghibli. No i On bardziej zwarty jest i mniej "limuzynowaty".[MENTION=11125]karmal[/MENTION] jaki motor w środku? Mi się marzy widelec z V8jest pierwszy na liście zaraz po skończeniu projektu mojej 159tki
ja też chciałem V8 w quattoporte ( o takie https://www.otomoto.pl/osobowe/ofer...KIJyTSHaKnfJTlmsR1MFnzOyokJKeBwVQufSnOaH3jrfg ) ale musiałbym jeszcze z rok czekać, no i rozsądkowo to już nie to. Wolałem znacznie młodszego ghibli. No i On bardziej zwarty jest i mniej "limuzynowaty".
Więc stanęło na V6 409KM w wersji S czyli napęd na tył. Jakkolwiek by to nie brzmiało.... był to bardziej rozsądny wybór. Przebieg to 57 000km
Ja będę robił może 3-4k km rocznie, planuje im jeździć 3 może 4 lata - zobaczymy.
Też właśnie o takim quattoporte myślęi mi z kolei zależy właśnie na V8 i "limuzynowatości" - taki mały level up z mojej mało limuzynowatej 159tki
Nie zmienia to faktu, że ghibli też jest super furą![]()
![]()
one szybko odchodzą ( póki tanie )
Niestety, tanie to one już były
Też mi się taki marzy, w wersji S/GTS i skrzynią ZF![]()
wszystkie te późniejsze mają ZF
Niestety, tanie to one już były
Też mi się taki marzy, w wersji S/GTS i skrzynią ZF![]()
Tak, wiem, ale mi się marzy QP V, a tam w pierwszym wypuście była Duo Select czy jakoś. Generalnie skrzynia fajna, ale nie do limuzyny![]()
A jak na grupie Maserati piszą, że coś jest KOSZMARNIE DROGIE - to znaczy że to już jest LEVEL KOSMOS ;-)
QP tak podrożały faktycznie ?
Bardzo. Jak zaczynałem obserwować to fajne egzemplarze zaczynały się od 100tys. Teraz fajny egzemplarz to 200+...