• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Maserati Edition do kupienia :)

Nooo Julka i 235 KM to musi latać ;) Ładny kolor, spryskiwacze sprytnie schowane. Tapicerka świetnie pasuje. Tylko ta cena ;)

Chamstwo, też chciałem taką tapicerkę i nie można było w sporcie mieć tego typu :(...

Ta tapicerka jest zarezerwowana tylko dla samochodów dla klientów serwisów Maserati (to auto na sprzedaż to właśnie taki "zastępczak").

Ta tapicerka jest zarezerwowana tylko dla samochodów dla klientów serwisów Maserati (to auto na sprzedaż to właśnie taki "zastępczak").

Jest ogólnie dostępna z tego co mi oferowano rok temu.Clipboard01.png. Niestety wykluczeniem jest pakiet sport dla brązowej skóry :( a szkoda bo grigio magnesio i brąz skóra bardzo ładnie się łączy :)

Ten kolor skóry to Maserati Brown i jest chyba nieco ciemniejszy niż ten oferowany w standardowej Julce.

Ten sam kolor, widziałem na żywo fajny :))

Jak na maserati Edition to jakaś biedna w środku. W każdym razie za wyjątkiem koloru foteli nie rózni się niczym do pakietu Premium ze skórą. Poza tym fotele nijak nie pasują do koloru panelu deski rozdzieczej, a boczki w innym kolorze niż tapicerka foteli wołają o pomstę do nieba.

W każdym razie za wyjątkiem koloru foteli nie rózni się niczym do pakietu Premium ze skórą.

No jak to? W środku konsoli jest plakietka:
155.jpg

;)

A czy te fotele nie są większe? Chodzi mi o dłuższe siedziska bo standardowy fotel jest dla mnie za krótki ;( Nie tak że się nie da jeździć ;) ale w dłuższej trasie przydało by się podtrzymanie ud.

jezdzone tylko 333 km na miesiac???

A nie zastanowilo Cię, że to auto ma 1 rok i 3 miesiące i przyjechało tylko 5 tys.km????? I to w Niemczech???? Oni tam robią dużo więcej! Czy to oferta typu 'Nówka nie smigana, igla, 3 auto w rodzinie, od starego lekarza'!?........

To jest autko dla klientów serwisu Maserati - nie można go kupić w salonie. Przebieg jest sensowny, jak na takie zastosowanie auta.

Dokładnie takie fotele są w wersji z pełną skórą, na długość siedziska zupełnie nie narzekam mimo moich 190cm wzrostu w znaczbnej częsci w nogach :)

Amortyzatory
Powrót