lesio146
Nowy
- Auto
- 159 JTDm ; 156 V6 Qsystem
A ile będzie kosztować go ta "prawie salonowa"? Bo może taniej wyjdzie kupić coś młodszego co faktycznie będzie "prawie salonowe", albo przynajmniej dobrą 156 od kogoś pewnego z forum?
Dlatego właśnie napisałem, żeby pojechał do dobrego mechnika i dokładnie sprawdził stan faktyczny. Bo pchanie się w restauracje czegoś, co praktycznie ma być codziennym dupowozem nie ma sensu. Czasami trzeba pomyśleć portfelem.
Zależy co rozumiesz przez parę, ale generalnie tak. I nie tylko przy samochodach, dotyczy to wszystkiego na czym się nie znam, a co może generować mi duże koszta.
Twoim zdaniem rocznik jest wykładnikiem stanu???Totalna bzdura. Możesz znaleźć 156 rocznik 1997 idealną i 200.. padaczkę.
Dodano po 3 minutes:
Pare stówek za samo sprawdzenie? Nie ma mowy.. :-/ Kupiłbym nową, ale mnie tymczasem nie stać.. a o kredycie na samochód nie ma mowy.. standardowa umowa " co miesiąc" a upatrzyłem sobie 159.. ale 20 kafli trzeba mieć :]
Widzę że gustujesz w najniższej cenie w danym modelu.Zaj... rozumowanie. Z takim podejściem odpuść sobie trucie d... innym jaki tyś nie szczęśliwy bo padakę kupiłeś.Tańszych nie było???
Ostatnia edycja: