Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kazałbym im odkupić zderzak i zamontować tam gdzie chciałeś.Trochę się wkur...em gdyż wlew zrobili mi w zderzaku a nie jak prosiłem przy wlewie...
Po co Ci obd do tego silnika?Jakie instali macie czy macie te z obsługą OBDe czy bez????
Raczej nie paranoja .Czasem mam wrazenie ze przy dosc spokojnym przyspieszaniu wyczuwalne jest jakby niezbyt plynne przyspieszanie ...ale to moze moja paranoja
Regulacje to się robi przy zakładaniu instalacji a nie po 1500 km.e mysle wszystkie problemy beda rozwiazane na pierwszym przegladzie czyli za jakieś 1500km...Mam wówczas jechac na kalibracje i korekcje map
Trochę szukasz problemu na siłę.
Mi odpowiada zasięg 250 km tobie 500.
I pewnie znajdzie się taki co chciałby mieć 1000.
Na szczęście jest wolność wyboru,ja wolę mieć w miarę dobrze wyważony samochód kosztem zasięgu Ty wolisz duży zbiornik za osią aby mieć zasięg.
To tylko mi pali 11? Uważam że jeżdżę dość ekonomicznie i myślałem że 11 gazu w Warszawie to przyzwoicie [emoji33]
Toż ja myślałem że moje 10l. po mieście to chyba za dużo....11 to jest mega dobry wynik jak na MA 170, dla mnie pali w okolicach 14.
Ostatnio jadąc autostradowymi prędkościami przepisowymi nie byłem w stanie dojechać ze Zgorzelca do Katowic na 40 l. Lpg . Nie zawsze jedzie się tak że jest czas na wypoczynek na trasie , biwak czy ponadplanowe tankowanie. Jeśli się spieszysz to strata 10 min na stacji to sporoWybrałem butlę, do której wchodzi ok. 27 l gazu, ale bez strat w pojemności bagażnika. W trasie realny zasięg to 260-300 km w zależności od prędkości jazdy. Moim zdaniem krótki odpoczynek w trasie co ten dystans jest wskazany.
Ale byłem zdziwiony bo wskazówka od benzyny też spadała a po zgaszeniu i dniu mu trochę czasu.. Perpetum mobile... benzyny przybywało![]()
Haha to ja jak czytam że ludziom pali 7-8 to się za głowę łapie
Czyli to norma z tą wskazówka Pb?