bartek1204
Nowy
Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj 
Macie coś tańszego ;>
Macie coś tańszego ;>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam.Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj
Macie coś tańszego ;>

Witam.
Sorry ze nie odp na prv ale odp. sobie sam. To lotka ms design. Jest fenomenalna ale cena wysoka.
U mnie wygląda tak
Pokaż załącznik 193244
Więcej zdjęć w temacie o mojej Alfie: 159 alcesa.
Pozdrawiam.
Rafał
Przecież Misiu cały czas końcówki sprzedaje
Spoiler zakupiłem na allegro. Była jedna, jedyna sztuka.
Końcówki to Ulter - razem z dedykowanym wydechem, ale śmiało mogę polecić końcówki i inne gadżety od Miśka.
Pozdrawiam.
- Rafał
Średnica 90mm a zdjęcia są gdzieś w temacie o mojej Alfie.
Pokaż załącznik 193562
Pozdrawiam.
- Rafał
I tak jest lepiej niż w ori 2.4.Okej, dzięki wielkie, ale nie uważasz, że 90mm to za mało i ładniej by wyglądało trochę więcej?;>
Hahahaha ;D - usuń konto. A tak na poważnie to wszystkie te lotki są na siłę do 159. Ale jeśli już to taka jaką ma alces. Kwestia gustu, jedni wolą takie inni inne , ja wcale. Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą. Kiedyś napaliłem się na ringi , po pół roku stwierdziłem że zaoszczędziłem parę stów i nie oszpeciłem auta.Pokaż załącznik 193829Pokaż załącznik 193830Pokaż załącznik 193831Witam! A ja mam coś takiego
- - - Updated - - -
Pokaż załącznik 193829Pokaż załącznik 193830Pokaż załącznik 193831Witam! A ja mam coś takiego![]()
Witam! A ja mam coś takiego
Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą.