Lotka 147

Dzieki Panowie pojechalem do innego speca od szyb - Marco polo Tarnow i zalozyl super to wyglada ;) teraz jeszcze beda mi szyby przyciemniac bo jade alfa do slubu, nie chce jednak ich bardzo sciemniac,czy ktos podpowie na ile zeby hamowozu nie zrobic ??

15%, jeśli zbyt ciemno to 30% przepuszczalności światła, a na tylną klapę 15 lub 5%. Mam w konfiguracji 15% + 5% i jestem zadowolony.
Z tyłu nie siedzi się jak w jakiejś podziemnej celi, a w nocy, nawet jak nie przestawisz lusterka, to samochody z tyłu nie oślepiają w ogóle.
Mówimy oczywiście o tych szybach, które można legalnie ściemnić.
Najlepiej podjedź do ściemniacza i jeśli ma jakiś projekt na warsztacie, niech pokaże Ci jak to wygląda.

Tak ucinalem wkrety, 50 zl montaz,wycieraczka do przyciecia wlasnie kurde,nie wiem jak to zrobic

- - - Updated - - -

Super wygląda. Ucinałeś wkręty? Jeśli można wiedzieć to ile za założenie średnio biorą? Ja muszę dać do malowania, ucięcia wkrętów no i założenia :D

Jak bys byl z Tarnowa to bym ci ucial

misiek_tarnow;Możesz założyć wycieraczke z Fiata Seicento, to taka sama wycieraczka kształtem, tylko krótsza albo uciąć o 1,5 cm starą wycieraczke. :)

Koledzy pytanie,z innej beczki ale za tydzien jade samochodem do slubu,tzn bede wiozl pare mloda,czy ktos moze poradzic o koncowke wydechu? Znalazlem ultera nowa wymiar 96x65x120 za 79 zl to wspawania chyba , co wy na to? Chce poprawic efekt wizualny tlumika i drugie pytanie,nie wiem jak przyzdobic auto na wesele:) ktos ma fotki ?

Amortyzatory
Powrót