Lotka 147

Tak. A jakbyś szukał to na alegro w tym tygodniu były trzy oryginalne sztuki.

Tak. A jakbyś szukał to na alegro w tym tygodniu były trzy oryginalne sztuki.

Ok, czyli pasuje, dzięki. A jesteś pewien, że jest identyczna, tzn - czy ta z polifta nie idzie bardziej w "szpic" ? Mimo, że jeśli o montaż chodzi to nie ma to żadnego znaczenia

Lotka z wkrętami nie będzie problemem? Są do wycięcia bez śladu?

Tak. Trzeba wkręty/śruby wyciąć. Najlepiej na płasko, a potem delikatnie nawiercić (0,1-0,3 mm), by nie wystawały i zabezpieczyć miejsce np. taśmą 3M, by w żaden sposób nie rysowały, ani nawet nie miały możliwości rysowania/kontaktu z szybą. :):)

Dzięki. Myślałem czy może ta z wkrętami nie jest cięższa lub coś podobnego, skoro jest i na kleju i na wkrętach. Ale biorę i zobaczymy ;)

Ważne jest, żeby odciąć wkręty, bo przy kontakcie z szybą mogą rysować i nawet zbić szybę przy złym odcięciu. :) Konrad, jednak montujesz na zimę? :D

PRzedlift i polift to jest to samo. Jedynie wersje TI miały ją przykręcaną do szyby.

Dodatkowo polift miał akcesoryjną lotkę szczątkową - prosta, tylko na szerokość miejsca, gdzie się ja przykleja do klapy.

Ja kupilem na allegro oryginal do 147 z 2007 r po lifcie,ja mam z 2006 r po lifcie,kupilem lotke z szyba i klapa, kirier rozbil szybe wiec lotka byla luzem,koledzy z forum proponowali uciac uchwyty i przykleic,zrobilem to po czym okazalo sie ze jak przykleje to zasloni swiatlo stopu dodatkowe i wejdzie na szybe... Troche kiepsko,mial ktos taki problem ??

Jestem na komorce nie wiem jak zalaczyc fotke

- - - Updated - - -

Jak podacie mi nr na priv to wysle fotke mmsem

- - - Updated - - -

Screenshot_2016-11-08-13-47-00.jpg

- - - Updated - - -

Udalo sie zalaczyc

Niby zasłania światło stop ale samochody jadące za Tobą są na niższej wysokości więc widzą światło. :)

Amortyzatory
Powrót