Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakby ktoś chciał sobie obejrzeć, co się dzieje z silnikiem po tym, jak rzekomo poprawiony kolektor ssący wypluje klapkę wirową - to zdjęcia wraz z kompletnym opisem, jak co i dlaczego, znajdują się tutaj:
http://www.autka.pl/?p=560
Polecam wszystkim posiadaczom 159-ek po 2007 roku zapoznanie się z tym tematem - może zaoszczędzicie sobie paru tysięcy złotych na doprowadzanie auta do kultury po takiej historii.
Tomek_KRK ja mam 159 z 2008roku i nie mam tych klap. Moim zdaniem Włosi poszli do rozum do głowy i zrezygnowali z nich.
Z tego co widać na zdjęciach i na filmikach autora postu listwa nie jest zabudowana.Nie masz bo ich nie widzisz od góry?Klapy są zabudowane, nie widać ich bez rozkręcenia kolektora. Ani listwy, ani klap.
Ok. Dzięki za odpowiedź. A w takim razie z której strony kolektora znajduje się silniczek sterujący klapami?wrzuciles zdjecia przedzmianowego kolektora.Pozmianowy jest caly zabudowany plastikiem
Ok. Dzięki za odpowiedź. A w takim razie z której strony kolektora znajduje się silniczek sterujący klapami?
Dzięki. W wolnej chwili przyjżę się temuPod kolektorem.