Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
veneda. albo wpasc na stary dworzec. chociaz tam policja rozgonila ostatnio jaks zlot fanow motoryzacji

Proponuję Muzeum Przyrody w Drozdowie lub taras widokowy w Siemieniu. W przypadku opadów deszczu możemy się spotkać w Venedzie lub w spokojnym miejscu czyli na kawce w mojej firmie:)

To może zbierzemy się na "starym dworcu" i wtedy uzgodnimi gdzie lecimy :-)

veneda. albo wpasc na stary dworzec. chociaz tam policja rozgonila ostatnio jaks zlot fanow motoryzacji
Nas to tyle będzie że się nie przywalą, mi w robocie trochę się popieprzyło i jutro będę wiedział czy 4 mam wolne, ale raczej tak na 90%. Stary dworzec to dworzec autobusowy na legionów??????????
A i Aster czym te boczki odświeżyłeś, bo kupiłem taki środek za dużo $$$$$ i kicha????????????

Ostatnia edycja:
Stary dworzec to jest róg ul. Polowej i Gielczynskej

No fakt nie skojarzyłem miejsca, które znam.
Alfons będzie do przyszłej soboty nieco inny niż ostatnio ;)

Jutro mam wolne to podziałam tym środkiem, a w Sobotę będę na 100%

My (jest nas dwóch) meldujemy się w sobotę o 12.00 na starym dworcu PKS:)

Tez potwierdzam swoją obecność ;-)

Mój wczesny odjazd okazał się owocny, wczoraj bydle dojechało do domu ;)
Aster jak będzie foty wrzucał to moją twarz zasłoń- jestem nie fotogeniczny :cool:
I mam pytanie czy w Łomży ktoś dorabia klucze z pilotem do Audi?????????

Ostatnia edycja:
Jakbyście cos kombinowali to piszta, z tym że ja Alfom nie przyjadę tym razem

O kurde i ja muszę się za malarzem rozejrzeć, bo w Golonce standardowo purchle ma drzwiach przy listwie

Bylem kilka dni w zakopanym i przed samym wyjazdem alfa dostala pod blokien od starego dziadka w drzwi

Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka

Bardzo dobrze znam to, oddałeś auto na opcję bezgotówkową do warsztatu???????
Jak nie to czego by ci nie zaproponowali odwołuj się, druga wycena zawsze jest kilka stów lepsza, no chyba że dadzą ci od razu porządnie- co mi się nigdy nie zdarzyło, ale raz widziałem taki cud

Amortyzatory
Powrót