Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ostatnia Sobota listopada lub Niedziela czyli 29 lub 30, mogę być w Łomży. Piszę tu bo może ktoś jeszcze by zaleciał- SzlendaX ?????

Miejmy nadzieję, że oprócz nas ktoś to jeszcze czyta:)

Jak będziesz się wybierał - daj znać na priva

Jak sobota to ja od 12 mogę być :-D

Czyli 3 auta już są na pewno ;)
29 listopad godzina 12.30 pasuje?????
Teraz gdzie???????
Za moich czasów w Łomży była tylko Stokrotka. Kaufland się budował, a w miejscu galerii można było dostać kosą po żebra, tak więc znajomość topografii miasta mam cofniętą o jakieś 5 lat, ale Krzysztof zaprowadzi wszędzie

Ostatnia edycja:
Dla mnie to wsio rybka :-) Pod stokrotka i kauflandem może być problem z miejscem parkingowym...

A może by tak na terenie narwiańskich bulwarów?

Też pasuje, tylko namiary bym potrzebował, bo za moich czasów, to tam kszaczory były- chodzi o rybaki i zjazd nad Narew???????

Ostatnia edycja:
W tygodniu organizujemy małego spota na terenie łomżyńskiej mariny nad Narwią, Będzie fajny plener i mam nadzieję udana sesja zdjęciowa. Może poza Kylo1986, Aster156 i kolegą Szlendax dołączy do nas ktoś jeszcze:stop:. Miejsce; nadnarwiańska marina, godzina jeszcze nie ustalona, miejsca też jeszcze są! Będą fajne Alfy, ciekawy plener więc i fotoreportaż też się zrobi. Serdecznie zapraszamy chętnych alfistów:).
Tel. 694 459313 - Zbyszek

Ostatnia edycja:
Jesienią jakoś nam nie wyszło, to może teraz nadeszła odpowiednia pora. "Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty" :) Spotkanko na terenie narwiańskiej mariny, wycieczka do Drozdowskiego Muzeum, taras widokowy w Siemieniu itp. Nas jest dwóch 3-ma 156-tkami, może ktoś się jeszcze skusi...?

Ostatnia edycja:
Widzę, że już tu nikt nawet nie zagląda. Szkoda :mad:.Powodzenia zatem życzę

Alfisci z naszych okolic się wyruszyli :-( Ja też zaglądam tutaj bardzo zadko ale jeszcze zaglądam ;-) Może ustalmy wstępnie jakiś termin i zobaczymy jak to dalej się potoczy...

Widzę, że na ulicach Alf przybyło, ale na forum cisza. Oznacza to, że w naszej okolicy zostało tylko 2 aktywnych alfaholików + mój siostrzeniec, który od niedawna jest posiadaczem 156:). Proponuję sobotę w połowie maja (10 lub 17)

Widzę, że na ulicach Alf przybyło, ale na forum cisza. Oznacza to, że w naszej okolicy zostało tylko 2 aktywnych alfaholików + mój siostrzeniec, który od niedawna jest posiadaczem 156:). Proponuję sobotę w połowie maja (10 lub 17)
Mi pasuje, muszę tylko dziurę na przyszło miesięczny grafik nanieść.

Jak dla mnie sobota tez pasuje :-D

No to fajnie:). Wg prognozy długoterminowej pogoda ma dopisać 10 maja - co Wy na to? Z drugiej strony wolałbym 17, bo na razie męczę się ze spodem w fałce i może mi zabraknąć czasu na porządne zakończenie prac reanimacyjnych. Proponuję ustalenie terminu na drodze demokratycznej:
1, Aster156 - 17 maja

Ostatnia edycja:
Mogę cie pocieszyć, ja to najpierw muszę swoją odebrać, może do 1 wróci do domciu
1, Aster156 - 17 maja
2 kylo1986 - 10- 17 oba terminy mam wolne

Ja to w soboty od 12 godziny mogę byc;-)
1. Aster156 - 17 maja
2. kylo1986 - 10- 17 oba terminy mam wolne
3. SzlendaX - 10 - 17

Amortyzatory
Powrót