Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hej hej czy lomza jeszcze jest na forum????

kto chetny na spot???

Ja chętny, ale nie wiem jak reszta... Ogólnie ostatnio rzadko widuję jakąś Alfe w okolicy, chociaż przed wczoraj widziałem taką samą jak moja srebrna 166 na BL jechała w okolichach Miastkowa, może to któryś z kolegów ;) pozdrawiam.

Mam swoja druga alfe . Pierwsza 166 sprzedana ale nadal w rodzinie na codzien moge ja podziwiac . Teraz mam swoja druga 156 sportwagon. od paru dni. Własnie kompletuje częsci do niej bo poprzednik troche ja zaniedbał.

Witam. Co prawda nie mieszkam w Łomży, ani nawet w woj. podlaskim (do Łomży mam 30 km), ale z racji tego, że moja dziewczyna mieszka w Łomży, będę często jeździł moją nowo nabytą szarą Alfą 156 po ulicach tego pięknego miasta. Pozdrawiam Łomżyniaków. :)

Nie, nie jeżdżę przez Jeżewo. Podróżuję trasą na Warszawę przez Śniadowo, Konarzyce itp. :)

Witam. Proponuje połaczyc przyjemne z pożytecznym :)
A dokladnie w dniach 15 - 16 luty spotkanie w miejscowosci Nowe Guty i polatanie bokiem po zamarznietych Śniardwach.
Fotki z tamtego roku macie pare postow wstecz :)
Pozdrawiam

Proponuje usunięcie tematu.

Na drogach podlasia jeździ sporo Alf, ale ich właściciele chyba nie są alfistami z wyboru, a jedynie przypadkowymi posiadaczami tych tanich i podobno awaryjnych aut. Ja mam dwie stare 156-tki (2,0 TS, 2,5 V6) :)

Na drogach podlasia jeździ sporo Alf, ale ich właściciele chyba nie są alfistami z wyboru, a jedynie przypadkowymi posiadaczami tych tanich i podobno awaryjnych aut.
Masz 200% racji, większość tego co tu jeździ to gnioty, 3 kilometry od siebie mam dwa SeleSpeedy jeden to padło, a drugi podobno dba- ale mycie to nie jest dbanie
Ja mam JTDka do śmierci i bym jakieś Busso obejrzał na blachach zaczynających się na B...., poza tym w Łomży nie byłem z rok, a że siedziałem tam 3 lata to bym stare kąty odwiedził. Może jakaś sobota w listopadzie, albo coś na wiosnę

Myślę, że jak się spotkamy w którąś sobotę, to będzie okazja do posłuchania Busso i JTD-ka. Fajnie byłoby jakby znalazł się jeszcze jakiś pasjonat:)

Może mój kumpel by 159 wziął, innych alfonsowatych ziomali nie mam, z tym że teraz robię w weekend, pierwszy listopada odpada, ewentualnie drugi, potem nie mam Alfy przez dwa tygodnie i grudzień się zaczyna, najlepsza byłaby wiosna bo wtedy będę miał w Alfie wszystko zrobione- głównie chodzi o BodyKit i zacne fele, ale i teraz moge zaleciec na biednym wystroju

Mnie biedny wystrój nie przeszkadza, bo moje Alfy raczej do bogatych nie należą:) Jak byś miał kiedy ochotę, to daj info na priva i się jakoś złapiemy. Pozdro

Amortyzatory
Powrót