brera21
Nowy
- Auto
- AR 156 2.0 16v CADAMURO DESIGN
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ja dzis pekne ze śmiechu....
Tak więc jest napisane: Pewien ojciec miał syna i dał mu połowę swojego (długu) majątku. syn odszedł z domu, ale dość szybko stracił wszystkie pieniądze, ponieważ jeździł i killował rozrzutnie. Głodując, ponieważ ceny LPG rosły, postanowił pracować przy wypasaniu świń, by móc pożywić się strąkami, które jadły zwierzęta, ale nikt mu nie chciał ich dać. Dlatego podjął decyzję o powrocie do domu ojca. Miał zamiar pokajać się i powiedzieć ojcu:LIGAR napisał:QUATRO TO POOOOSI !!
po 4 mrutyna na wódke ja cie ciagnąłem a nie ty mnie
po 5 mrutyna kto ostatnio o 2 dał ci kiełbache do dzioba ?
po 6 mrutyna masz bol istnienia poetycko zwany welt schmerzen
po 9 mrutyna masz bol istnienienia a quatro to pooosi !!
po 10 mrutyna unikam kontaktów z toba bo ci wisze 100 zł
Wrecz powiem że swietnieW nagrode dla wszystkich głosujących ( w najpopularniejszym końkursie ) - kawałek brery
![]()
Ja zamawiam lusterko i kierownice.....................mimo że nie głosowałem :/
To ja zamawiam zderzaki
poduszeczki haha!!! nie dasz za wygrna
juz sie sępy rzucaja !! na zderzaki !! zara ktory z botnikami wyskoczy :/
pozniej wydech itd!!! no jak to tak!!!
Jak nie masz nic do powiedzenia, to mi nie strasz koleżanekLigar napisał:Skoro cie temat quatro urzekł to jestes...
LIGAR napisał:W nagrode dla wszystkich głosujących ( w najpopularniejszym końkursie ) - kawałek brery![]()
Ja zamawiam lusterko i kierownice.
przepraszam, bo ja się na samochodach nie znam, ale czy one mają cycki? Bo ja bym zamówił jedną paręTo ja zamawiam zderzaki![]()
nawet nie zdarzyłem doczytac a juz poduszki !! OPOLE SIOOO !!