• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

lokalny Hyde Park

Nie przyjedzie, pojechał naprawiać golfa
jak mnie w dupie mają Ci z AR to se pojechałem do tych od VW

Ja myślę, że mrutyna chętnie co POKNIE! Lepiej się pojaw na cyklicznym u nas, bo Cię stąd wywalą
niech mnie wywalą, jakoś średnio mnie to martwi...

przez te wszystkie wioski 90-110 ciągle i nie zwracał gościu w ogóle uwagi na fotoradary zresztą Ja się kryłem za nim gdy były
bo jak tam jeździ to wie że nie działa tam ani 1. Kiedyś działał w Ładnej koło stacji paliwowej Grosaru ale to dawne czasy ;) teraz tym sprzętem focę ja :P

Nawet jeśli masz męża, to też źle robisz, bo jesteście jednym ciałem :laugh:
a jak jej mąż powiedział że go nie dotknie ani przed ani po ślubie to co wtedy?? Są razem a jednak osobno :laugh:

Ostatnia edycja:
a bilet mosz ?

a ni mom i możesz mie w żiyć pocałowoć gupieloku
mom roczny niewidoczny

Ostatnia edycja:
jo by tez sie wybrol do Bilgoraju ale jak kazdego roku termin jest 1 pol. sierpnia a ja jestem na wczasach

Ja jade. Chyba ze mi pourywa kapcie w aucie ;)
Poza tym nie ma co sie spinac. Popatrz ile osób wpłaciło ? A z tego co mi wiadomo to liczy sie kto pierwszy zaliczke wpłaci a nie kto pierwszy na liście zamelduje :) Zobaczysz że im bliżej do wpłaty kaski tym mniej osób na liscie chętnych :D

Wybiera się ktoś poza mną, Quattro i Jagielem do Biłgoraju? Coraz mniej miejsc w domkach.

Spokojnie już w tej samej miejscowości znalazłem podobny Campingi z takimi samymi cenami, wiec jak zabraknie miejsc to tam można atakować.

Ostatnia edycja:
taaaaa... w ogole se zrobcie własne forum !! wszystko se własne zrobcie !! Najlepiej w bielsku !! I wtedy niebedzie niczego !! nikogo nie bedzie !! NICZEGO !!

Amortyzatory
Powrót