• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

lokalny Hyde Park

:Dja dzis pekne ze śmiechu....

Wrecz powiem że swietnie :P W nagrode dla wszystkich głosujących ( w najpopularniejszym końkursie ) - kawałek brery :P
Ja zamawiam lusterko i kierownice.....................mimo że nie głosowałem :/

LIGAR napisał:
QUATRO TO POOOOSI !!
Tak więc jest napisane: Pewien ojciec miał syna i dał mu połowę swojego (długu) majątku. syn odszedł z domu, ale dość szybko stracił wszystkie pieniądze, ponieważ jeździł i killował rozrzutnie. Głodując, ponieważ ceny LPG rosły, postanowił pracować przy wypasaniu świń, by móc pożywić się strąkami, które jadły zwierzęta, ale nikt mu nie chciał ich dać. Dlatego podjął decyzję o powrocie do domu ojca. Miał zamiar pokajać się i powiedzieć ojcu:

-Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Tobie i względem ciebie; już nie jestem godzien nazywać się twoim synem: uczyń mnię choćby jednym z krakowskich killerów.

Kiedy jednak ojciec go zobaczył, wzruszył się i ucałował. Syn żałując, rzekł:

-Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Tobie i względem ciebie, już nie jestem godzien nazywać się twoim synem.

Ojciec rozkazał sługom ubrać syna w szatę, założyć mu pierścień na palec i włożyć sandały oraz zabić cielę i ucztować, bo oto jego syn:
był POOSSSI, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się.

PS: Jak mi to mogłeś zrobić, Ojcze! :mad:

Ostatnia edycja:
ja się odniosę tylko do punktów, które dotyczą mnie ;)

po 4 mrutyna na wódke ja cie ciagnąłem a nie ty mnie
po 5 mrutyna kto ostatnio o 2 dał ci kiełbache do dzioba ?
po 6 mrutyna masz bol istnienia poetycko zwany welt schmerzen
po 9 mrutyna masz bol istnienienia a quatro to pooosi !!
po 10 mrutyna unikam kontaktów z toba bo ci wisze 100 zł

odp4. a kto wódkę przyniósł na kielecką??
odp5. pan z nyski, sam musiałem po nią wyjść z ciepłego clio dci i to ja Ci dałem kiełbasę i bułkę do dzioba
odp6. mam ból bo ojciec miał rację!! Kur*a znowu miał rację!!
(...)
odp9. to co wyżej... mówił ojciec, ja nie słuchałem. Tato przepraszam Cię!!!
odp10. jeszcze mnie wycenił na 100zł... kolega kur*a... przyjaźń na 100zł wycenił... a ja wstawałem do niego w nocy by nie musiał iść, aniołom rozkazałem by go niosły do wozu ze stajni JTD by stopy sobie nie uszkodził a ten mnie na 100zł wycenił... Judaszowe srebrniki... Judaszowe...

Ostatnia edycja:
poduszeczki haha!!! nie dasz za wygrna;)

---------- Post dodany o godzinie 20:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:42 ----------

ej ale ta przypowiesc o Quatro mnie urzekła, Quatro masz talent!

juz sie sępy rzucaja !! na zderzaki !! zara ktory z botnikami wyskoczy :/

nawet nie zdarzyłem doczytac a juz poduszki !! OPOLE SIOOO !!
temat małopolsko ślasko beskidzki :P
Skoro cie temat quatro urzekł to jestes... hmm nie powiem tego bo sie nie znamy. Ale uwazaj bede cie obserwowac :P

Ligar napisał:
Skoro cie temat quatro urzekł to jestes...
Jak nie masz nic do powiedzenia, to mi nie strasz koleżanek :P (Nie Brera21, nie jesteś pedałem) :D
LIGAR napisał:
W nagrode dla wszystkich głosujących ( w najpopularniejszym końkursie ) - kawałek brery :P
Ja zamawiam lusterko i kierownice.
To ja zamawiam zderzaki :D
przepraszam, bo ja się na samochodach nie znam, ale czy one mają cycki? Bo ja bym zamówił jedną parę:P

Ostatnia edycja:
przeklinanie na forum !! BAN !!!!!!

Amortyzatory
Powrót