ŁÓDZKI SPOT-20 MAJA

...mysle ze tak bedzie ok...w razie czego zainteresowane osoby (nie mogace dojechac na wyznaczona godzine z roznych powodow a chcace wziasc udzial w spot'cie)moga sie skontaktowac z ktoryms z alfaholicow droga telefoniczna i dowiedziec sie gdzie jestesmy lub gdzie mamy zamiar byc...numer w razie czego moge podac swoj na PW...tylko tym razem nie jedzmy gdzies poza Lodz - w Lodzi jest tyle fajnych miejsc...

Nie powinienem jeździć autem bez przerejestrowania, ale postaram się wpaść pod Reala przybić piątkę ;)

Zdrowie to dobr pomysl. tylko nie wiem czy bedze jakies miejsce dla naszych Alfek, jednak moznaby zrobic sesje pod tym pomnikiem, co tam jest-fajna seceneria :mrgreen:
Problem mam tylko taki ze bede mogl wpasc dopiero kolo 16-wczesniej jestem poza miastem, niestety ;// Mam telefon do Marcina i do Moniki i bede sie kontakowal, wiec czuwajcie :!:
Do zobaczenia jutro :D

Ja pewnie podjade pod geanta, potem skocze po rodzinke i dojade juz na konkretne miejsce. wlansie...
GRILL!!!!!!!!!
sluchajcie - a stawy jana, mlynek albo stefanskiego?????
Ma byc cieplo, fajnie byloby nad wode zajechac.

Z tych trzech - mlynek najspokojniejszy, a stawy jana najbardziej cywilizowane. Gorzej z parkowaniem.... ty mam pomysl jedynie w przypadku mlynka..... Ale dyskutujmy!

No to mi się plany pokrzyżowały :evil: może mi się uda wpaść tylko na parking pod reala, ale też nie obiecuje ;//

...na Jana jest taki fajny duzy parking...spokojnie duza liczba autek wejdzie...dokladnie na Kosynierow Gdynskich skrecajac w prawo z Rzgowskiej jest duuuuuzy skwer gdzie mozna parkowac po prawej stronie...a woda to bardzo dobry pomysl...

Pod remiza widze problemy z grillem.
Marcin, mlynek masz na koncu slaskiej.... Tyle lat na dabrowie i nie wie.... no!

uh. Marcins - to opowiem tak. woda, troche zielonego, miejsce na auta. Odleglosc bliska.
Powiedzmy, ze lezy to miejsce w okolicy gieldy samochodowej.

ponieważ obiecałem jednemu z kolegów że podjade to sie pewnie pojawie zapoznać z grupą tyle że bedę przed 14-stą mam nadzieje że jeszcze będziecie.
Pozdrawiam

ale spot w koncu o ktorej? o 13:00? czy o 14? bo juz mi sie powalilo....

heh... ale do dzis bylem przekonany ze _ZAWSZE_ spotykamy sie o 14.... Ale niewazne, notorycznie myle terminy ;)

marcins737 napisał:

odliczanie się już zaczęło :D
za chwilę zacznie się start i w Łodzi znowu będą widoczne na ulicach Alfy,będzie widać kto jest górą i jaka marka jest najpiękniejsza :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót