ŁÓDZKI SPOT-20 MAJA

marcins737 napisał:
ciekawe czy kolega Wasal hmm... nie rozpoznał GT piątkową wieczorową porą czy tylko tak dla jaj
pewno wracał z jakiegoś klubu i pijany był :mrgreen:

Wasal po prostu zaangazowany jest. Widzi alfe - wklada ulotke. Postawa godna pochwaly :)
Ja ostatnio podawalem ulotke w biegu koledze z szarej 156. Stalismy obok, ale zanim ulotke wyciagnalem, to bylo juz zielone - i wrzucilem mu ja do auta :) jak ruszalismy. Pomachal i pojechal.

Garos napisał:
marcins737 napisał:
ciekawe czy kolega Wasal hmm... nie rozpoznał GT piątkową wieczorową porą czy tylko tak dla jaj
pewno wracał z jakiegoś klubu i pijany był :mrgreen:

Od razu pijany :lol: Co najwyżej w stanie wskzującym :mrgreen:
A wyglądało to tak, że idę sobie piotrkowska i widzę śliczną, samotną GT, więc się nie mogłem oprzeć by ją pocieszyć. Ot i cała historia :mrgreen:

Brzoza napisał:
Hehe, Wasal, to nawet jak idziesz nocą na imprezę to masz przy sobie ulotki
i bardzo dobrze,ja też mam zawsze w portfelu i kilka w samochodzie.

Miałem być na pewno, ale mam dość poważny problem z autem.
Jeszcze nie wiem jak wyjdzie.

...tylko gorzej jak bedzie taka pogoda jak teraz...ale atmosfera mysle ze bedzie goraca i nawet deszcz nie przeszkodzi nam w rozpaleniu grilla i zjedzeniu kilebaski...a jak nawet nie damy rady rozpalic to i tak bedzie zajebiscie...no czy zle mowie :?: ...

slonecznie ma byc sasiad, skad te czarne mysli?
chyba piwa dawno nie piles na rogu, co?

...no nie pilem...ale teraz firma nocna zmiana mnie meczy wiec nawet sie styknac nie mozemy i jakies dwa hejnaly zagrac :) ...

Niedziela coraz bliżej a ja jakoś nie widze ostatnio zainteresowania...
Hej co jest z WAMI HE :?: :?:

Scrat-155, nie mart sie stała ekipa na pewno przybędzie :mrgreen:
ale z pewnych źródeł wiem, że coraz większe zaintersowanie naszymi zlotami jest wśród kobiet
pewnie dziewczyny zaczęły być zazdrosne :lol:

hmmmm jak to szlo? lubie szybkie samochody i piekne kobiety..... odwrotnie rowniez :)

a godzina jaka padla? bo juz nie pomne... a jestem za leniwy, zeby przegladac caaaalyyy watek ;)

Yoopi, w piatek biforka na rogu?

...Adasco niestety musze odmowic :( ...i nie dlatego ze nie chce - chce ale praca mi nie pozwala...w piatek ostatnia nocka...

u mnie tez niestety z czasem krucho ale na troche na pewno wpadne!!

dozo!

Amortyzatory
Powrót