ŁÓDZKI SPOT-20 MAJA

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Dokładnie ustalamy spot na 20 maja.Jest naprawdę dużo czasu aby sobie tę date zarezerwować.Myślę iż teraz już wszyscy powinni się stawić,a jeśli ktoś nie przyjedzie to chyba ma nas w nosie.Ktoś to będzie miał problemy z autem może się zabrać z inną osobą-kwestia dogadania.Oczywiście usprawiedliwieniem jest nagła sytuacja w rodzinie lub choroba ale wtedy wymagamy z marcinsem737 L4 :D
Pamiętajcie 20 MAJA GODZ: 13:00 parking Reala obok stacji benzynowej(były Geant) ul.Piłsudskiego

Zanotowałem, będę. Ciekawe gdzie teraz uderzymy.
Mam nadzieje,że będzie nas więcej niż ostatnio 8)

ja niestety odpadam tym razem bo będę w Krakowie u rodzinki na komunii od 19 :( szkoda

xmajk napisał:
ja niestety odpadam tym razem bo będę w Krakowie u rodzinki na komunii od 19 szkoda
OK będziesz miał usprawiedliwioną nieobecność na spocie ale weż zaświadczenie od księdza :mrgreen: Pokażesz marcinsowi737 lub mnie :D

wreszcie wróciłem na forum. sorki za zamieszanie. piffko dla marcinsa za pomoc i zainteresowanie.

Mnie na forum ostatnio nie ma, ale na spocik, jak już pisałem, chętnie wpadnę i poznam nowe twarze, bo widziałem, że nas trochę przybyło. I dobrze... :mrgreen:

...ja potwierdzam 100% pewnosc przybycia na spot...i tym razem takze nie bede sam - pojawi sie ze mna moja kochana Karolinka - nawiasem mowiac zarazam ja powoli wirusem Alfa...i powoli zaczyna rozumiec ze nie moge sie z nia zobaczyc bo przy "czarnej" trzeba posiedziec...

Amortyzatory
Powrót