A
adasco
Guest
Nie naklejaj. Koledze chcieli zabrać dowód za to, że miał naklejkę rejestracyjną wyżej niż pozostaliWszystko od policjanta zależy.
z ciekawosci - gdzie?
bo u mnie przypadkowo wypadla pod wycieraczka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie naklejaj. Koledze chcieli zabrać dowód za to, że miał naklejkę rejestracyjną wyżej niż pozostaliWszystko od policjanta zależy.
hehe![]()
no Krzysztof pomaga;d a jeszcze mozna sw.Piotra;d zeby w razie czego godnie przywital ;] bo powyzej 160 to juz tylko sw.Piotr czy jakos tak to bylo
ja naklejke rej mam tak ze wycieraczka troche zaslania;d
Żeby nie przesadzić to gdzieś na 1/5 wysokości szyby. Czyli nad wycieraczką z 10-15 cmz ciekawosci - gdzie? bo u mnie przypadkowo wypadla pod wycieraczka
Żeby nie przesadzić to gdzieś na 1/5 wysokości szyby. Czyli nad wycieraczką z 10-15 cm![]()
miejsce tych naklejek jest wybrane urzędowo, ustawowo czy jakoś tak. Nie znam się.a co tymi samochodami, które po stronie pasażera mają rząd naklejek typu: jakieś tam ubezpieczenie ze trzy razy, karnet na autostrady