Lista płac na przedniej szybie

• Autor wątku Autor wątku signordave
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hehe:D
no Krzysztof pomaga;d a jeszcze mozna sw.Piotra;d zeby w razie czego godnie przywital ;] bo powyzej 160 to juz tylko sw.Piotr czy jakos tak to bylo:D

ja naklejke rej mam tak ze wycieraczka troche zaslania;d

hehe:D
no Krzysztof pomaga;d a jeszcze mozna sw.Piotra;d zeby w razie czego godnie przywital ;] bo powyzej 160 to juz tylko sw.Piotr czy jakos tak to bylo:D

ja naklejke rej mam tak ze wycieraczka troche zaslania;d

A ja tą naklejkę mam w... kieszeni siedzenia, bo mi się nie podoba! Od 9 lat tak jeżdżę i raz się mnie tylko policjant spytał czy mam. Pokazałem, powiedziałem, że zmieniałem szybę i... włożyłem znów do kieszeni.

ja tez mialem nie naklejac
ale nie wiedzialem czy sie beda czepiac czy nie
na interi;d jest zdjecie jak gosc przykleil do tylnej szyby:D

Mówicie, że za "listę płac" na przedniej szybie zabiorą dowód, a co tymi samochodami, które po stronie pasażera mają rząd naklejek typu: jakieś tam ubezpieczenie ze trzy razy, karnet na autostrady z przed 5, 6, 7 i x lat (zanim go do Polski sprowadzili) itp. Jakoś jeżdżą i się nikt nie czepia...
Pozdrawiam.
- Rafał

od autostrad sa raczej malutkie
a te naklejki z nazwa firm sa jednak duze
no chyba ze jakies wersje mini tych naklejek
zreszta jak bedziesz szybko jechac to naklejek i tak nikt nie przeczyta
a na parkingu moze Ciebie spytac jak bedzie ciekaw co masz w aucie

a co tymi samochodami, które po stronie pasażera mają rząd naklejek typu: jakieś tam ubezpieczenie ze trzy razy, karnet na autostrady
miejsce tych naklejek jest wybrane urzędowo, ustawowo czy jakoś tak. Nie znam się.
Zazwyczaj są to małe naklejki, które po powrocie do domu należy usunąć.
A to, że ktoś jeździ po parę lat z tym to już jego zaniedbanie i zaniedbanie patroli drogowych, że nie kontrolują tego.

Duże naklejki z reklamami firm (15cm) naklejane są jako twór wyobraźni właściciela auta i zazwyczaj zasłaniają pole widzenia kierowcy.

Równie dobrze można zarzucić, że lusterko wsteczne zasłania pole widzenia ponieważ znajduje się na przedniej szybie. Tyle, że taka rzecz jest wpisana w projektowanie prawie każdego auta i jest jakoś społecznie przyjęta. Natomiast powieszenie sobie płyty CD, kostek czy innego badziewia na lusterku to już ograniczenie pola widzenia.

A tak w ogóle - po co komu te naklejki firmowe na przedniej szybie ? i tym bardziej w Alfie ? :eek:

Amortyzatory
Powrót