• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista płac na przedniej szybie

• Autor wątku Autor wątku signordave
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

signordave

Guest
Witam

Mam pytanie odnośnie naklejek na przedniej szybie. Chciałbym nakleić na przedniej szybie przy słupku od strony pasażera własną listę płac (4-5 naklejek o długości około 15 cm jedna), lecz nie wiem czy w razie przeglądu albo kontroli drogowej nie przyczepią się o takie coś. Czy mogę bez żadnego problemu nakleić listę? Dołączyłem fotkę, na której jest na czerwono zaznaczone gdzie dokładnie ma się ona znajdować. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.:pleasantry:

fa5cc7b90072.jpg

Na drzwiach pod lusterkiem na przedniej szybie będzie problem

Witam

Mam pytanie odnośnie naklejek na przedniej szybie. Chciałbym nakleić na przedniej szybie przy słupku od strony pasażera własną listę płac (4-5 naklejek o długości około 15 cm jedna), lecz nie wiem czy w razie przeglądu albo kontroli drogowej nie przyczepią się o takie coś. Czy mogę bez żadnego problemu nakleić listę? Dołączyłem fotkę, na której jest na czerwono zaznaczone gdzie dokładnie ma się ona znajdować. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.:pleasantry:

232.jpg

Dowód na pewno odbiorą.. i prawidłowo.

zdjecie jest tylko przykladowe?i kierownice masz normalnie "po naszemu"??:D
jak u pasazera to czemu maja zabrac??
duzo aut jezdzi z naklejkami z autostrad ze slowacji np. i ma wlasnie 5 jedna pod druga

Taka lista płac jest dostępna również w Norauto i jestem pewien że zajmuje więcej miejsca niż 10 naklejek autostradowych

No to właśnie coś takiego tylko czerwone napisy

to te co kazda daje po 5KM wiecej:D:D
wiocha ladna do tego jeszcze pionjer na cala szybe z tylu albo wielki nike
za to pewnie dowod wezma bo ogranicza pole widzenia
juz lepiej sobie sw.krzysztofa naklej ;]

Najlepiej na tylnej szybie, pod napisem PIONIER.

Wtedy każdy którego wyprzedzisz, będzie mógł sobie zobaczyć nazwy producentów części, które masz w swoim aucie. Ewentualnie będzie miał czas na zapisanie sobie...

Może być jednak problem z podgrzewaniem szyby... gdy je włączysz to naklejki mogą schodzić i estetyka będzie zaburzona :/

no nie wiem... kombinuj, może jakieś mądre forumowe głowy coś innego doradzą...

może i prowokacja ale nie moja - moje zdanie na temat robienia gówna z samochodu jest znane od dawna i nie ulega ono zmianie

lista płac - co się będziesz bawił w nalepki , wjeżdżaj na barana z dziarą to będziesz gość
:D

Ma ochotę na naklejki to niech sobie nakleja, jego sprawa

Tylko, że jak przez te naklejki nie zobaczy np dziecka wchodzącego na przejście, to już nie będzie tylko jego sprawa...

Swoją drogą, ktoś wie ile to koni daje?

Amortyzatory
Powrót