• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

Swojej obecności niestety nie jestem pewien ze względu na wyjazd do Krakowa. Dziś właśnie złamałem pierwszy tysiąc kilometrów moją Alfą i jest super, ale chyba nie obejdzie się bez lekkiego podkręcania silnika i wywalenia DPF-a, bo do setki w 11 sekund człapie ;)

jutro ma byc ladna pogoda podobno, wiec bedzie mozna spokojnie postac na parkingu ;p :)
ciekawe ile osob bedzie

Juz Wam mialem podawac numer zebyscie glosowali na zdjecie miesiaca, aa tu patrze moje trafilo na pobocze :(:(
he he :stop:

Ostatnia edycja:
chociażby na drodze na gródek, w 1 miejscu jest ładna panorama na NS, ewentualnie na trzetrzewine jak się jedzie też jest opcja:)

Nooo Grodek ok :D ladny widok jest, i przedewszystkim bezpieczniej, bo na Trzetrzewinie to rozne rzeczy sie dzieja slyszalem :bird::bird: :P

aa moze by cos kolo zamku wykombinowal albo ratusz, nie wiem ;p heh

koło zamku to ja dałem nawet konkursowe, ale to dużo bawienia się bo jeśli wieczorową porą to światło z latarni słabo doświetla, dlatego jak robiłem wtedy to jeszcze zabraliśmy lampę błyskową stojącą co doświetlała auto by jakoś to wyszło, ja w głowie mam dużo mega miejscówek, także by nie robić już OT, jutro Ci powiem o paru gdzie moglibyśmy zrobić sesje:)

chlopaki nie ma sensu sie wysilac na zdjecia konkursowe bo i tak wola tam fotki felg.Porobcie zdjecia felgi,lusterka i wrzucajcie na konkurs.

dobra Panowie/Panie, jakby ktoś dopiero co wszedł to dzisiaj 15 Miasteczko Galicyjskie, do zobaczenia na miejscu:)

Ja raczej przyjadę puzniej, bo znajomym zachcialo się jechać na park linowy do krynicy:-)

Dzięki za spocik. Miałem aparat Zorke 5 i zrobiłem kilka zdjęć. Marne co prawda bo to zorka ale pobierajcie. :)
ZDJĘCIA
Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót