Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trebor zamieniałeś się na Honde z kimś wczoraj???
Powiedzcie co zrobić w sytuacji gdy: zatankowałem auto na pewnej stacji (której ORLEN nazwy nie wymienię) po paru kilometrach auto zaczeło szarpać,ledwo dojechałem do domu. Potem zgasło i już nie zapaliło. Okazało się że w baku jest sam syf. Jakiś zielony płyn i inny syf. Mam szanse żeby mi chociaż za paliwo oddali?
he he calkiem mozliwe, bo ja tez na mature rano jechalem do Starego SączaCichy, jestem na 100% pewien że cię dzisiaj mijałem koło 8 ale nie pamiętam gdzie bo koleżanka mi beczała za uchem że nie zdążymy na maturę ;p
Do alfy wlałeś to paliwo?
he he calkiem mozliwe, bo ja tez na mature rano jechalem do Starego Sącza
I przy okazji pozdrawiam Pana Tomka z ktorym sie wczoraj o 18:15 mijałem na Traugutta, ale mnie nie widzial![]()
Pozdrowienia dla Tomka mam nadzieję, że błędy się nie powtórzą w razie czego kontakt masz. Może pojawisz się na jakimś spocie to sprawdzimy jeszcze raz albo podjedź do mnie.
ahaa, myslalem ze Pan nie widzial, bo podnosilem rekee alee Pan wlasnie skrecalWidziałem - na światłach na zakręcie na Nawojowską
too pewnie bedzie za niedlugoo, bo Ja mieszkam kolo przejazdu kolejowego na Traugutta wiec niedaleko Gorzkowa"i do następnego zobaczenia"
(znowu zapomniałem wejść na forum jak dostałem powiadomienie o nowych postach)
psa najepiej poszukaj na tablica.plja wogóle nie sprawdzam tego, codziennie z przyzwyczajenia wchodzę w miarę czasuprzy okazji Panowie, poszukuje mopsa lub buldoga francuskiego, szczeniaka, bez certyfikatów i innych tego typu rzeczy, za niewielką kasą lub najlepiej za darmo jakby ktoś coś słyszałał to pisac
![]()