• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lista N. Sącz

hmm fajna opcja:) gdybym jeszcze wiedział już teraz czy wtedy weekend mam pracujący czy wolny:) jak tylko się uda to bardzo chętnie

ja się wstępnie zapisałem, ale nie jestem pewien czy będę wtedy w domu:)

Noo Ja too samo tez tak wstepnie dalem znac :) chociaz Mi osobiscie pasowal by ten pozniejszy teermin co podali 24 Czerwca ;p :)
boo 16 chyba mam wesele, to 17 nie wiem czy byl bym w stanie jechac, hehehe :)

niestety 17 czerwca będę w zupełnie innym miejscu europy :-( więc pewnie nie uda się dołączyć

Ja się wstępnie zapisałem. :)
Może nic nie wyskoczy.

---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

P.S. Gregory jak się sprawuje instalacja?

Fajnie panowie, że jest odzew :) Od nas to tak już ponad 10 osób się wstępnie uzbierało. Kolega Czarny_28 montuje też ekipę z podkarpacia. Super będzie jak uda się coś większego zorganizować :) Pozdrawiam

Sącz śpi? Pobudka! Szukam Panowie 147 nie wie ktoś o takowej do sprzedania?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express

na allegro jest dużo, a ty wcześniej mowiles o gtv;) instalacja chodzi tylko jak się skończy gaz to nie "pipczy"

Fajnie panowie, że jest odzew :) Od nas to tak już ponad 10 osób się wstępnie uzbierało. Kolega Czarny_28 montuje też ekipę z podkarpacia. Super będzie jak uda się coś większego zorganizować :) Pozdrawiam

Ja też bym się chciał wybrać chociaż na chwilę ale o 17tym to będę myślał 15go:)

na allegro jest dużo, a ty wcześniej mowiles o gtv;) instalacja chodzi tylko jak się skończy gaz to nie "pipczy"

Może pipczyk ci odleciał ;) on jest przypinany do przełącznika tego z diodami.
Właśnie na allegro wcale szału nie ma. Niby są ale jakoś nie za wiele spełnia kryteria mojej żony. Jest dosyć wybredna. Co do gtv to poprzeczka się podniosła jeżeli chodzi o wiek samochodu. Przedział ma być od 6 do 9 lat. Jak nie znajdziemy 147 ładnej to będzie coś innego.

Wklejam tutaj kolegom łączną listę osób wstępnie chętnych na spot w Gródku nad Dunajcem 17.06.2012 r.

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor
15. alces1 & Natalie.
16. t.o.mek

Pozdrawiam
Mariusz

póki co nieżle:) trochę jeszcze czasu jest to grupa może się powiększy

Witam :)

aa co z tym Krakowem za tydzien w Niedziele ?? bo zostalo juz nie duzo czasu. wybieramy sie ? bo pasowalo by jakos weekend zaplanowac :)

Ktoś koczuje w Rytrze w "Perle Południa" od bodaj tygodnia z Nowego Sącza w AR 156, pozdrawiam i jeśli ktoś był zainteresowany posiekać w gałę w tym właśnie miejscu dajcie znać ;)

Amortyzatory
Powrót