Lista N. Sącz

Witam alfaholików z sądeckich rejonów ;). Alfą już troszkę kilometrów nastukałem, ale dopiero niedawno się na forum zarejestrowałem. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie do swojego grona :D.

dobra flacha na spota i będzie ok:P powitany!:) coraz więcej nas tutaj to może wkońcu zrealizujemy spota na rynku NS...:)

i napisza o Nas w sadeczaninie :dance3::dance3: ladna pogoda sie robi, wiec mozna myslec o tym rynku

widze, ze coraz wiecej osob sie tu pojawia :)

Zorganizujcie coś koledzy na niedzielę 10.03 będę wtedy w NS !

ha ha ha :D

nie raz jak czytam to w naglowku maja co innego aa opisane jest co innego !! dobra gazeta na poprawe humoru :D

Co nie znaczy, że na spota nie przybędę. :) Przybędę, przybędę! A sprawy powyższe, wiadomo, traktujemy z przymrużeniem oka. :P

ja bede wiedzial w sobote w kontekscie niedzieli, jak bede mial wolny dzien to napewno przyjade

Myślcie koledzy intensywnie na temat spocika w przyszło niedzielę,może będzie ładna pogoda fajnie byłoby się spotkać!

too w takim razie 10.03 galeria Sandecja jak zawsze ? ? ? godziny popoludniowe.. ? :)

Paweł, a TY dzisiaj coo ;p myslales ze zaspales na zielonym i ludzie trabia ;p ;p hehehe

Spoko ja wpadnę poznać zacne grono alfaholików z nowego sącza. Kwestia tylko konkretnie o której godzinie :)

Amortyzatory
Powrót