Lista N. Sącz

Witamy i zapraszamy na spoty :) Chętnie bym obczaił SW, bo póki co przyjeżdżają same sedany ;)

Jak tylko dam radę chętnie na spot wpadne tylko z czasem różnie bywa.

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Koledzy którzy w ufo byli coś się nie odzywają... Chyba dalej te kawalerskie Grześka opijają :)

Wyniosło ich do Czelabińska. :) Chyba ze tam to nie był meteoryt tylko Grześka Alfa :p

Dobry Wieczór :) Ja juz jestem obecny !! :)

Co prawda na drugi dzien jeszcze czulem impreze, ale juz doszłem do siebie :)

A już myślałem, że w NS jakiś meteoryt uderzył ;) bo od dłuższego czasu panowała cisza w temacie.

lukas_po zdjecie nr 5 w konkursie na luty to Twoje ? ? ? ?
Co do fotki to tak, jest moja - taka próbna robiona nawet telefonem :D
Na razie czekam na dogodną pogodę. Jak Belle będzie można wypucować, to wtedy można by coś może lepszego pstryknąć :)
Temat do ogarnięcia na przyszłe miesiące.

cisza bo kazdy zapracowany ;p

aa kiedy jakis spot robimy ???

a gdzie jest konkurs i zdjecie nr.5??
czarny.. kto jak ktoo ale Ty powinienes wiedziec gdzie jest konkurs na zdjecie miesiaca, bo wkoncu najwiecej Twoich opini jest chyba w tym temacie ;p ;phe he :)

Ostatnia edycja:
Jaa glosowalem wlasnie na 5

dawaj termin i będziemy myśleć:)

hmm 8.03 napewno odpada zeby kobiety nie byly zazdrosne ;p haha
aa tak na powaznie to moze 16 lub 17.03 ? ? ?

aaa i pozdro dla Pawła widzianego w europie, chyba nudy dzisiaj bylyy bo sie platales po tym sklepiee ;p

16/17 marca OK :) Mnie ostro nosi, bo w poniedziałek jadę z Bellą na Śląsk do Cinsoftu ;) Na następny spot przywiozę wykresy ;)

nie załapałem że Twoja i poszło na 4...
Ma wygrać lepszy, podobało Ci sie 4 zagłosowałeś na 4 i tak jest sprawiedliwie i uczciwie.
Poza tym tak jak pisałem wcześniej fotka wstawiona na próbę i dla zabawy wiec nie ma ciśnienia ;)

aa tak na powaznie to moze 16 lub 17.03 ? ? ?
Co do spotu 16-17 chętnie bym sie pokazał, ale nie jestem w stanie sie w tej chwili określić czy dam radę.

No za spotem jestem również. Czas i miejsce akcji obojętne byle wieczorem. :P

Amortyzatory
Powrót