• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Lista N. Sącz

W next week jak coś by było to z chęcią, jak nas nie zasypie, bo zapowiadają śniegi.....

Spocik był mieliśmy gości GTV z Tarnowa było miło,znaczy się mój maż bawił alfaholików gdyż musiałam ogarnąć trochę swoje miejsce pracy,może nastepnym razem ktoś z Was znajdzie czas i ochote i nas też odwiedzi,chcemy coś zorganizować w listopadzie w zaprzyjażnionej knajpce żeby posiedzieć sobie w cieple,gdyż dziś nie było rewelacji na zewnątrz podczas robienia zdjęć.

Nie jeżdzisz bellą w brzydką pogodę?

jak nie muszę w brzydką pogodę to staram się nie jeździć bellą, mam komfort innych aut na szczęście:)ale jak muszę tak jak w tym tyg dosyć solidnie to zamiast czarnego lakieru mam jasny szary ale jak będzie czas to będzie inicjatywa nawet w brzydką pogodę na spota:)

No pięknie ma lepiej u Ciebie pewnie niż nie jedna kobieta,ale to się chwali!Na pewno będzie Ci długo służyć moja niestety nie ma takiego komfortu użytkuję ją codziennie.

- - - Updated - - -

Ale pamiętaj jedno że auto jak za długo stoi nie użytkowane niszczy się bardziej niż eksploatowane na co dzień.

kto ma w Sączu Alfe 159SW srebna na ramkach.. ? wyjezdzalem od siebie z uliczki i zaraz sie z taka mijalem, ale zero odzewu bylo..

Amortyzatory
Powrót